reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

TEZ ZAPOMNIAŁAM WCZORAJ PODAC D3

BIEDRONA JADE SZYKUJ STÓŁ ALE BEDZIE WYZERA LECE NA POCIĄG ;D ;D ;D ;D

reklama
to czekam Kate:)wyjechac po Ciebie na dworzec?to wyjdź zachodnim oki?
głuszek...bobotic przy Ewie nie działał,a infacol daje Kini:)

spoko..kate wyruszam zaraz trzymcie kciuki co bym sie nie rotłukła nigdzie po drodze:)))tak naprawdę jade tylko,że nie na dworzec,a po mężulka:)))ale sąsiedzi będą mieli zlew:)))

Oj, widzę że niektóre z Was bardzo ładnie pozrzucały ciążowe kilogramki a brzuszki jak się patrzy (Trini-super!). Trini jak Ty to robisz że znajdujesz czas i energię na to wszystko tzn rower, aerobik. Ja też mam w domu dwójeczkę i powiem Wam, że 24h na dobę to za mało. Jak w końcu jest 5 minut dla siebie to padam ze zmęczenia. Chciałam zrobić sobie dietę kopenhadzką 14 dniową (rezultaty po niej są super) ale narazie odpuszczam bo chyba bym już zupełnie wysiadła fizycznie, więc od tygodnia nie wcinam słodyczy (przynajmniej nie w takich ilościach jak przedtem) a od wczoraj zaczęłam ćwiczyć. Jednak 9 miesięcy zrobiło swoje, tak jak zawsze byłam "elastyczna" i 100 brzuszków to był pikuś tak teraz zrobiłam 30 i byłam mokra z wysiłku a brzuch bolał przy tym jak cholera. Ale się zawzięłam więc zobaczymy.
U mnie ogólnie nie jest źle tzn zostało ok 4 na plusie, z czego brzuch sam zrobił się płaski trzeba tylko popracować nad jędrnością skóry. Niestety moje bioderka i uda nadal myślą że jestem w ciąży i z tym będzie gorzej.

no to gratuluję anita...ja diety kopenhaskiej never ever...raz próbowałam i nic z tego nie wyszło...słodycze krzyczą ZJEDZ MNIE,a,że ja dobroduszna samarytanka to zjadam i mam za swoje......też cwiczę Anita,ale z paniami na płytkach,bo samej szczerze mówiąc tak robic brzuszki i inne cwiczenia jakoś chyba by mi się nie chciało,chociaz wczoraj na meczu nie miałam wyboru;)a trini to nasz przodownica tutaj,więc rozumiem,że dołączasz do klubu wyznawczyń kultu miss fittness TRINI:)

aha zapomniałam napisac,,,kurde kate i gluszek no pięknie trzymałyście wczoraj kciuki,żebym sie nie zderzyła z jakimś kauczukowym drzewem...jadę sobie,a tu nagle prosto przed machą czarny kot...zesrałam się w majty i na dokładkę zawału dostałam...jakoś dojechałam:)jeszcze kurde tyle psiarni,że szok,a sąsiedzi to pewnie sobie pomyśleli,ze stary naje...manto mi spuścił,więc skorzystałam z okazji,ze przytomnośc stracił i dlatego dzieciaki w środku nocy wywożę:))))))))))))))))))))))))))))))a tak poza tym to fajniesię jechało:)wróciliśmy do była 2.30:) kate a Ty chyba ciotka pociagi pomyliłaś,bo nie dotarłaś...no trudno...wyślę pocztą,żebyś stratna nie była:)

;D ;D ;D ;D ;D ;D
BIEDRONKA no ja się prawie poryczałam to w Poznaniu kauczukowe drzewa są chyba specjalnie dla ciebie.Weż no z tą wyzera przeslij troche kauczukowych kulek.
Wyobraz sobie chyba byłam wstawiona po Karmi bo wsiadłam na Białystok ale to chyba po drodze na Poznań tak myslałam ale chyba sie pomyliłam ...z geografii miałam tylko 5 ;D ;D ;D

reklama
Do góry