reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ja tez nie cwicze i do tego podjadam slodycze bleee ostatnio non stop czekolade ;D ;D ;D ;D
kate ja tez sobie kupilam krem i tylko raz go uzylam - nawet na taki wysilek mnie nie stac
mierzylyscie sie w pasie bo ja jak to zrobilam to az wstyd sie przyznac ile cm pokazal
kate ja tez sobie kupilam krem i tylko raz go uzylam - nawet na taki wysilek mnie nie stac
mierzylyscie sie w pasie bo ja jak to zrobilam to az wstyd sie przyznac ile cm pokazal
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiaczek ja już pisałam, że nie mam metra krawieckiego, więc żyję w nieświadomości
A ja w ramach polepszenia chumoru i odnowienia garderoby (nie mam w szym chodzić nawe na spacery) wybrałam siędziś do H&M i zakupiłam dwie sukienki i trzy bluzki. zostawiłam trochę kasy ale jako że zasponsorował mnie ojciec ;D ;D ;D to skorzystałam. mam bardzo dobry chumor - mimo że rozmiar ubrań pozostawia wieeeeeeleeeee do życzenia (42 i 44 )
Chumor mi również poprawiło to że marysia wreszcie nie płacze i śpi!!!!!!!!!!! ale coś za cos - od wczoraj ścisła dieta i piję cherbatki koperkowe (bo ona to nie łaska zeby pić) i daję jej Biobotic. Kupki juz robi ładniejsze i zaczeła pierdzieć znowu. Uffff
Chumor mi również poprawiło to że marysia wreszcie nie płacze i śpi!!!!!!!!!!! ale coś za cos - od wczoraj ścisła dieta i piję cherbatki koperkowe (bo ona to nie łaska zeby pić) i daję jej Biobotic. Kupki juz robi ładniejsze i zaczeła pierdzieć znowu. Uffff
reklama
też kropelki na kolkę...miałam dla Ewy,ale nie działały...ja daję Kini infacol i kurde w sumie faktycznie działa...szkoda tylko,ze to nie kropelki i jak nie chce to wypluwa...o kur...zapomniałam jej dac wit d,i wczoraj też...kur...ale debilka ze mnie...rany boskie...te dzieci mają ze mną przesrane...muszę gdzieś zapisac...fuck...fuck...fuck
a ja dziś cwiczyłam i co z tego jak waga stoi sadło się kumuluje i upieklam ciasto z jabłkami,pizzę i gofry...moze któraś ma ochotę i wpadnie sie poczęstowac?kawkę tez mam
a ja dziś cwiczyłam i co z tego jak waga stoi sadło się kumuluje i upieklam ciasto z jabłkami,pizzę i gofry...moze któraś ma ochotę i wpadnie sie poczęstowac?kawkę tez mam