reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
ja kupiłam żelo-krem do wcierania w brzuszek i pośladki L`oreala ;D ;D ;D na taki wysiłek było mnie stać ;D ;D

ja tez nie cwicze i do tego podjadam slodycze bleee ostatnio non stop czekolade ;D ;D ;D ;D

kate ja tez sobie kupilam krem i tylko raz go uzylam - nawet na taki wysilek mnie nie stac
mierzylyscie sie w pasie bo ja jak to zrobilam to az wstyd sie przyznac ile cm pokazal :mad: :mad: :mad:

kasiaczek jak myślisz że jestem systematyczna w smarowanku to się mylisz ;D ;D ;D
a pas zmierzyłam i ...schudniemy ;D ;) ;)

A ja w ramach polepszenia chumoru i odnowienia garderoby (nie mam w szym chodzić nawe na spacery) wybrałam siędziś do H&M i zakupiłam dwie sukienki i trzy bluzki. zostawiłam trochę kasy ale jako że zasponsorował mnie ojciec ;D ;D ;D to skorzystałam. mam bardzo dobry chumor - mimo że rozmiar ubrań pozostawia wieeeeeeleeeee do życzenia (42 i 44 :mad: :mad: :mad:)
Chumor mi również poprawiło to że marysia wreszcie nie płacze i śpi!!!!!!!!!!! ale coś za cos - od wczoraj ścisła dieta i piję cherbatki koperkowe (bo ona to nie łaska zeby pić) i daję jej Biobotic. Kupki juz robi ładniejsze i zaczeła pierdzieć znowu. Uffff

reklama
też kropelki na kolkę...miałam dla Ewy,ale nie działały...ja daję Kini infacol i kurde w sumie faktycznie działa...szkoda tylko,ze to nie kropelki i jak nie chce to wypluwa...o kur...zapomniałam jej dac wit d,i wczoraj też...kur...ale debilka ze mnie...rany boskie...te dzieci mają ze mną przesrane...muszę gdzieś zapisac...fuck...fuck...fuck
a ja dziś cwiczyłam i co z tego jak waga stoi sadło się kumuluje i upieklam ciasto z jabłkami,pizzę i gofry...moze któraś ma ochotę i wpadnie sie poczęstowac?kawkę tez mam:)

Do góry