reklama
dziewczyny jak człowiek musi to ze wszystkim sobie poradzi. U nas jest tak że od początku musieliśmy sami na siebie liczyć, więc żeby cos miec to kredyt za kredytem był brany, gdyby Grzesiek nie poszedł do takiej pracy to o dziecku mogłabym tylko pomarzyć.
Dziś pierwszy dzień była Izuni niania, wydaje mi się ze się zaakceptowały, jutro zostaną trochę same, ja skoczę do sklepu. A od poniedziałku do roboty!
Dziś pierwszy dzień była Izuni niania, wydaje mi się ze się zaakceptowały, jutro zostaną trochę same, ja skoczę do sklepu. A od poniedziałku do roboty!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja wierze ze sie uda!!!! :-)
Irmaa odprezysz sie troche w pracy bo dobrze wiem jak to jest siedziec z dzieckiem 24/h
I oby niania dobrze sie sprawowala zebym nie musiala jej dupska sprac;-):-)
Irmaa odprezysz sie troche w pracy bo dobrze wiem jak to jest siedziec z dzieckiem 24/h
I oby niania dobrze sie sprawowala zebym nie musiala jej dupska sprac;-):-)
patrycja24berlin
Wiecie co-jak dla mnie na dzien dzisiejszy, przy mojej malej marudzie to nawet robota przy kopaniu rowow bylaby odprezajaca....:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati to chyba naprawde mały czorcik dła Ci w kość :-) przyznaję rację ze w pracy można czasem błogo poleniuchować a w domu z Wojtkiem trzeba mieć zawsze oczy dookoła głowy
patrycja24berlin
ojjjjjjj taaaaaaaaak
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Powiem Wam, że ja też chętnie wróciłabym do pracy. Trochę monotonnie mi się zrobiło w domu, ciągle ten sam rozkład dnia i tak jak mówicie: oczy dookoła głowy:-) Jeszcze 5 miesięcy, od września wracam do szkoły...
Podziel się: