reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót Do Pracy

Irmaa - będzie dobrze!! Trzymam kciuki!! Ja pracuję od listopada i da się żyć. I ma wrażenie, że tym bardziej teraz umiem się cieszyc chwilami z Małą...

reklama
irma powodzenia!!!!
Ja juz zaczynam szukac pracy, chce pojsc od wrzesnia, trzymajcie kciuki zeby znalazla cos fajnego:))

Irmaa, to co? Juz jutro?... :szok: Napisz potem, jak bylo... A my trzymamy kciuki, zeby szybciutko zlecialo! :-D :-D

Ania76, na pewno uda Ci sie znalezc cos fajniejszego, niz mialas - tak to juz jest, ze zmiany pracy z koniecznosci zawsze wychodza na dobre :-D A jakbys chciala jakiejs pomocy, to stuknij (tu, albo na maila), co chcesz robic, w jakiej branzy - moze gdzies o czyms uslysze...:tak:

dzięki dziewczyny za ciepłe słowa:-)
jutro ruszam do boju, mam na godzinę 9, chociaż to moja stara praca gdzie jestem zatrudniona od ponad 10 lat, to mam małego stresa bo nie byłam tam już od roku, a to moje małe diable chyba wyczuwa moje zdenerwowanie bo zwykle śpi już o 19 a dziś kiedy ja chciałam się jakoś przygotować, to jej spanie nie w głowie i rozrabia na całego:baffled:
oczywiście po powrocie się tu odezwę:tak:

Ania76 trzymam kciuki, na pewno coś fajnego znajdziesz:tak:

Irmaa bedzie ok zobaczysz dzionek szybko zleci a do dpomu bedziesz pedzić na skrzydłach:-D pamiętam jak leciałam szybciutko do mojego słoneczka nawet z tego wrażenia zakupw nie zrobiłam:tak: :szok:

Irmaa bedzie ok zobaczysz dzionek szybko zleci a do dpomu bedziesz pedzić na skrzydłach:-D pamiętam jak leciałam szybciutko do mojego słoneczka nawet z tego wrażenia zakupw nie zrobiłam:tak: :szok:

Sylwia i dokładnie tak było:-D

w pracy ok, wszyscy byli mili i cieszyli się z mojego powrotu, choć przez ten rok mojej nieobecności troszkę się pozmieniało, dużo nowych osób, ale jest ok. Pracy miałam tyle ze te 4 godziny zleciały nawet nie wiem kiedy. Izunia była grzeczna, niania nie narzekała, a ja z przyjemnością wracałam do domku i nic mi dziś nie przeszkadzało, nawet jej marudzenie. :-)

reklama
Irmaa - no to bardzo dobre wieści:-) Teraz łatwiej będzie Ci znosić różne drobne kłpoty z Izunią, bo będziesz strasznie za nią stęskniona, a jednocześnie odpoczniesz trochę w pracy od tej domowej rutyny... Same plusy:-)

Do góry