reklama
z Warszawą to już problem, ponadto mąż jest teraz na wychowawczym i raczej rozstanie się z firmą ale jeśli potrzebujecie pomocy - porady to bardzo proszę ... może będzie trzeba coś doradzić, "zakąbinować" z ustawieniem itp. to mąż jest dobry w te klockiFusik, ale te nasze szafy to w Warszawie beda - to nie problem??... Bo jak nie, to serio bede za jakis czas potrzebowac...
(...)ale jeśli potrzebujecie pomocy - porady to bardzo proszę ... może będzie trzeba coś doradzić, "zakąbinować" z ustawieniem itp. to mąż jest dobry w te klocki
Co widać po Waszym mieszkanku
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska dokladnie jak urlop to nie zarabia,podatki sam oplaca,ubezpieczenie tylko prywatne itp. itd...
patrycja24berlin
Irmaa to zadko sie widzicie co?
Pati przez dwa lata pracował tak że jeździł 6 tygodni i na tydzień zjeżdzał do domu. Teraz zwolnił się z tej firmy, bo robili problemy ze zjazdami do domu, chcieli by jeszcze dłużej jeździł, szuka sobie narazie czegoś lepszego tak by co 3-4 tygodnie zjeżdzać do domu. no i poważnie zastanawiamy się nad wyjazdem za granicę, ale najpierw trzeba jakąś kasę odłożyc
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Takie rozstania sa bardzo meczace i nie wiem czy ja bym to zniosła czasami się wkurzam jak mój Michaś zostaje dłuzej w pracy i w związku z tym wieczorkiem widzimy się tylko chwilke:-)
reklama
patrycja24berlin
EHHHH ja tez bym nie wytrzymala bez faceta z domu...Jak Adam mi mowi ze bedzie pozniej to tez sie wkurzam...Tylko co jedno jest fajne ze moze miec wolne kiedy chce i najczesciej jezdzi do biura tak na 14:00-15:00...No chyba ze ma z rana jakis termin z klientem to co innego,wiec cale do poludnia jestesmy razem:-) i razem jemy obiadki-ktore oczywiscie ja musze ugotowac
Podziel się: