reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
O, Żuczku, znalazłaś się :laugh:
To faktycznie atmosfera w pracy nieciekawa Współczuję... a ten szef to nie ma dzieci, czy co ???
Ja też już odliczam do powrotu - 2 tygodnie . A moje dziecko nic oprócz cyca nie chce jeść > i też mam problem.
To faktycznie atmosfera w pracy nieciekawa Współczuję... a ten szef to nie ma dzieci, czy co ???
Ja też już odliczam do powrotu - 2 tygodnie . A moje dziecko nic oprócz cyca nie chce jeść > i też mam problem.
papajka
Fanka BB :)
A może by tak zmiana robotki Żuczku??? spróbować można ja się pochwalę, że dzisiaj aplikację już jedną wysłałam (a przygotowywałam ją do 3 rano!komp mi się zawieszał i w końcu padł-ale okazało się że to na szczęście bateria ) i dzisiaj hulam ;D ;D
idzia pisze:lidijka - faktycznie masz problem jak maly nie chce nic procz cyca ... jak ty wrocisz do tej pracy ???
Idziu, nie nie to nie ja!!!! Ja zostaje z Don Czicziem przez co najmniej rok!!!No chyba, ze finansowo nie wyrobimy.
Kasiu, trzymaj sie kobitko!!!
Idziu -nie ma sprawy, zdarza się w takim licznym towarzystwie.
Ja czasem takie numery odstawiam, nie wiem, czy to zmęczenie czy cóś. Czasem mówie do Matiego zamiast na siebie mama to: chodź ciocia Ci ....,albo pani Ci... kiedyś do mojego teścia Zygmunta powiedziałam "Szymonie" a to byly kolega z pracy, oczywiiście spaliłam stówke. A przebiłam samą siebie mówiąc do swojego wujka na pozegnanie: "Dziękujemy babciu za gościnkę"-wtedy byłam chyba po jakimś zjeżdzie albo egzaminie. Czy ktoś mnie przebije? Czekam
Ja czasem takie numery odstawiam, nie wiem, czy to zmęczenie czy cóś. Czasem mówie do Matiego zamiast na siebie mama to: chodź ciocia Ci ....,albo pani Ci... kiedyś do mojego teścia Zygmunta powiedziałam "Szymonie" a to byly kolega z pracy, oczywiiście spaliłam stówke. A przebiłam samą siebie mówiąc do swojego wujka na pozegnanie: "Dziękujemy babciu za gościnkę"-wtedy byłam chyba po jakimś zjeżdzie albo egzaminie. Czy ktoś mnie przebije? Czekam
reklama
Podziel się: