reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy

Żuczku trzymaj się dzielnie! Pamietaj, co nas nie zabije to nas wzmocni, zawsze to sobie powtarzam, jak cos jest nie tak. Będzie dobrze!!!

reklama
Oby tylko wszystkie mateczki pracujące w ten wir nie wpadły, bo z kim będziemy plotkować ???
Powodzenia wszystkie pracujące mamy i uszy do góry ! :) :) :).

Ja do pracy jednak nie wracam, ale postanowiłam kontynuować studia. Trzeba było wybrać, bo studia dzienne + 1/2 etatu to i tak cały dzień poza domem. Wyliczyłam, że w domu nie bedzie mnie teraz tylko tak po ok 7 godzin i już znalazłam opiekunkę. Zaczniemy się spotykac od 18.09 a od pazdziernika powierzymy jej Julka na te kilka godzin każdego dnia.

Hej hej! Jestem jestem!! Dziękuję za pamięć i słowa otuchy. Ogólnie atmosfera w pracy jest niefajna. Mój szef przez cały tydzień ze mną nie rozmawiał. Jedynie zapytał mojej koleżanki ile firma ponosi kosztów z mojego tytułu. Miło, co? Zobaczymy co się będzie działo dalej....
A na razie to nie mam ostatnio czasu na zaglądanie na BB. W pracy nie chcę, a do domu jak wracam to czekają mnie inne obowiązki...
Buziaki

reklama
Do góry