reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
No i chyba nasz Żuczek wpadł w wir pracy i nie zaglądła dziś do nas.Może jutro będzie lepiej i się odezwie.Oby tak było.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja do pracy jednak nie wracam, ale postanowiłam kontynuować studia. Trzeba było wybrać, bo studia dzienne + 1/2 etatu to i tak cały dzień poza domem. Wyliczyłam, że w domu nie bedzie mnie teraz tylko tak po ok 7 godzin i już znalazłam opiekunkę. Zaczniemy się spotykac od 18.09 a od pazdziernika powierzymy jej Julka na te kilka godzin każdego dnia.
Hej hej! Jestem jestem!! Dziękuję za pamięć i słowa otuchy. Ogólnie atmosfera w pracy jest niefajna. Mój szef przez cały tydzień ze mną nie rozmawiał. Jedynie zapytał mojej koleżanki ile firma ponosi kosztów z mojego tytułu. Miło, co? Zobaczymy co się będzie działo dalej....
A na razie to nie mam ostatnio czasu na zaglądanie na BB. W pracy nie chcę, a do domu jak wracam to czekają mnie inne obowiązki...
Buziaki
A na razie to nie mam ostatnio czasu na zaglądanie na BB. W pracy nie chcę, a do domu jak wracam to czekają mnie inne obowiązki...
Buziaki
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Żuczku to nieźle faktycznie.Super masz szefa tylko to go interesuje ile jest poniesionych kosztów z Twoją osobą.
Głowa do góry.Man takie przeczucie że będzie lepiej.
Głowa do góry.Man takie przeczucie że będzie lepiej.
Podziel się: