reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

Dziewczyny co zrobiłyscie z wisami na brzuchu?? Czy te pasy poporodowe pomagają?? bo mam mega flaka i lustro omijam szerokim łukiem wrrrr mimo że w tydzien po porodzie mam - 13kg i zostalo mi 7 do zgubienia to chialabym jak najszybciej zajac sie tym bonusem po ciąży:/ ale naszczescie rozstepy i cellulit mie ominął:) ufffff

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny musze sie wam pochwali:) w 11 dni po porodzie a ja juz mam 10 kg mniej:D nie wiem czy to duzo, moze wy traciluscie szybciej na wadze, ale ja sie strasznie ciesze. Co prawda do wagi sprzed ciazy zostalo mi jeszcze 9 kg ale ja bym tak chciala z 5 jeszcze zrzucic po przed ciaza szczuplutka bylam. Tylko nie moge patrzec na te moje nieszczesne rozstepy:( nie wiem czy jest na to jakis sposob, bo ja za bardzo nie wierze. A brzuch nawet troche zaczyna mi sie juz podobac, wisi oczywiscie troche ale nie jest zle. Od kiedy mozna zaczac sie sciagac na brzuchu?

w programie cwiczen w pologu ktory dostalam od poloznej bylo ze juz po tygodniu mozna robic brzuszki, wiec po 5 tyg biegac z pewnoscia mozna :)

no to super.
ja od wczoraj robie brzuszki, poki co 50 i kilkanascie minut rowerka, a dzisiaj ide tez biegac.

dziewczyny moja waga dzisiaj pokazala 70. Czyli tyle ile wazylam przed ciaza. :-)

no to super.
ja od wczoraj robie brzuszki, poki co 50 i kilkanascie minut rowerka, a dzisiaj ide tez biegac.

dziewczyny moja waga dzisiaj pokazala 70. Czyli tyle ile wazylam przed ciaza. :-)

Moja tez pokazuje 70 ale niesttey oznacza to ze jeszcze 11 kg zostalo do zrzucenia buuuuu!A tu waga stoi jak słup soli i ani drgnie! Na dodatek brzuch wygląda masakrycznie-rozstępy, które zrobily się w na parę dni przez porodem i wtedy były prawie nieiwidoczne teraz powoduja ze skóa jest pomarszczona. A fuj! Mam brzuch starej kobiety:wściekła/y::zawstydzona/y:
Wczoraj musiaam iść do sklepu i kupic sobie jakieś dzinsy bo w oczywiście w żadne spodnie nie włażę do tej prry. I tunike sobie kupiłam, fajna. A wiecie w jaki rozmiarze? XL!!!!:wściekła/y:No żesz! Nigdy, [przenigdy w zyciu nie pomyślalm nawet ze mogłabym nosic ubrania w tym rozmiarze. A tu proszę, bluzki w XL, spodnie w rozm. 31. Koszmar jakiś!

Nas rozstępy kupiłam balsam PALMERSA z masłem kakowym, bardzo chwalony na różnych forach. No zobaczymy. Stosuje 2 razy dziennie ale cudów nie oczekuję.Jak sie sprawdzi roztrąbię na cały świat ze dobry.

Ewcia, ja kupiłam ten balsam w ciąży jeszcze- niestety odrzucało mnie od zapachu :( dostałam próbkę (30ml) jakiegoś preparatu Thalgo i czasem sobie smaruję tyłek i uda ;) ale zapach ma masakryczny, fuuuj, taki apteczny :/

ja jakoś wchodzę w dżinsy rozmiar 29, ale przed ciążą chodziłam w 27!! chodzę ciagle w jednych spodniach i mam ich serdecznie dość!! :/
najlepsze jest to, że ważę tylko 3 kilo więcej niż przed brzuszkiem, a jednak rozmiar mówi swoje...

Moja tez pokazuje 70 ale niesttey oznacza to ze jeszcze 11 kg zostalo do zrzucenia buuuuu!A tu waga stoi jak słup soli i ani drgnie! Na dodatek brzuch wygląda masakrycznie-rozstępy, które zrobily się w na parę dni przez porodem i wtedy były prawie nieiwidoczne teraz powoduja ze skóa jest pomarszczona. A fuj! Mam brzuch starej kobiety:wściekła/y::zawstydzona/y:
Wczoraj musiaam iść do sklepu i kupic sobie jakieś dzinsy bo w oczywiście w żadne spodnie nie włażę do tej prry. I tunike sobie kupiłam, fajna. A wiecie w jaki rozmiarze? XL!!!!:wściekła/y:No żesz! Nigdy, [przenigdy w zyciu nie pomyślalm nawet ze mogłabym nosic ubrania w tym rozmiarze. A tu proszę, bluzki w XL, spodnie w rozm. 31. Koszmar jakiś!

Nas rozstępy kupiłam balsam PALMERSA z masłem kakowym, bardzo chwalony na różnych forach. No zobaczymy. Stosuje 2 razy dziennie ale cudów nie oczekuję.Jak sie sprawdzi roztrąbię na cały świat ze dobry.

No niestety ja też podpadam pod XL a nosiłam M:wściekła/y::wściekła/y:
Ale postanowiłam kupić wagę i dobijać sie codzień :-D:-D
Na razie nie wiem ile waże bo nie miałam się gdzie zważyć.

Ja mam 5 kg za duzo, a w sumie to 3 kg od momentu zajscia w ciaze (na urlopie sie przytylo ;), z brzucha powoli skora schodzi, ale musze zaczac brzuszki robic. W bluzki wchodze wszystkie co mialam, w spodnie poki co tylko w 2 pary, takie co byly ciut luzniejsze. A rozstepy najgorsze mam na cyckach.. Az zal patrzec.. Na brzuchu zrobily mi sie tylko nad pepkiem (i to kilka dni przed porodem, skandal!).

Czy wam tez jest non stop tak goraco? czytalam ze organizm pozbywa sie nadmiaru wody i mozna sie pocic, ale ja non stop mokra jestem..

ja musze jeszcze zrzucić 16 kg :(

a i za tydz. lub dwa wybieram się na basen ,tylko przeraża mnie mój cellulit i rozstępy :// a nie wiem czy w strój wejdę

reklama
ja pobiegalam sobie we srode i co?
eket jest taki ze dzisiaj mam zakwasy na lydkach i piszczelach i wczoraj ledwo chodzilam, bo mnie kostki bolały :-D

dzisiaj jeszcze dam sobie odpoczac, ale w sobote biegam spowrotem :-D

Do góry