reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Ja chodzę w ciążówkach, żeby mi nie urażały blizny po cc. Ale tak szczerze, to wątpię, żeby mi się ten brzuch zmieścił w spodnie sprzed ciąży.

reklama
mi sie brzuch nawet zmieści, ale co z tego, jak w tyłku wszystko za małe :(
zmierzyłam spodnie i bałam sie usiąść ;)

Ja 10 dni po porodzie mam 11kg mniej. Jeszcze 10 do wagi sprzed ciaży. Ale widzę, ze codziennie na wadze ok. 0,5 kg mniej. Takze jak tak samo bedzie spadac to nie jest najgorzej.

Ja tez wchodze w ciuchy sprzed ciazy. Wsumie to wygladam jak wyglądalam tylko ten brzuch........ o fuj wisi jak jakis worek po ziemniakach ....ale kupiłam krem na rozstepy z czarnej seri ziaji jak pojade do miasta to sie zaopatrze w jakies inne jeszcze i bede probowac. Jak narazie to chcialabym schudnac i mam plan isc do dietetyka ale to jak skoncze karmic bo teraz nie moge ograniczac kalorii. Ale nie ma tragedii. Szybko schudlam to co przybralam az w szoku jestem wiec mysle ze jak karmie to zejdzie jeszcze troche :))

ehhh.. ja dzisiaj ide kupic sobie jakies spodnie, bo nie mam teraz w czym chodzic.
Ciazowki za duze, spadaja mi z tylka i ten pas na brzuch siega mi na cycki :-D
chodze z wywinietym tym pasem i wygladam i czuje sie jak debil :-D

Ja od 12 dni schudłam 11 kg, jeszcze 4, ale miałam zapas przed zajściem w ciąże więc chce więcej. Przy karmieniu piersią, diecie i spacerach to nam wszystkim się uda.

reklama
ja mam 18 na plusie i lekarka co prawda miła zawsze ale skomentowała, że nie tak się umawiałyśmy. Heloł, przecież się nie objadałam i byłam aktywna. Poprostu mam wolniejsza przemianę materii. Na szczescie po mnie nie widać . Mam nadzieję, że szybko mi spadną kg. 3mam za Was kciuki w spalaniu :)

Do góry