reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja tez wchodze w ciuchy sprzed ciazy. Wsumie to wygladam jak wyglądalam tylko ten brzuch........ o fuj wisi jak jakis worek po ziemniakach ....ale kupiłam krem na rozstepy z czarnej seri ziaji jak pojade do miasta to sie zaopatrze w jakies inne jeszcze i bede probowac. Jak narazie to chcialabym schudnac i mam plan isc do dietetyka ale to jak skoncze karmic bo teraz nie moge ograniczac kalorii. Ale nie ma tragedii. Szybko schudlam to co przybralam az w szoku jestem wiec mysle ze jak karmie to zejdzie jeszcze troche )
moniSkaBe
Fanka BB :)
ehhh.. ja dzisiaj ide kupic sobie jakies spodnie, bo nie mam teraz w czym chodzic.
Ciazowki za duze, spadaja mi z tylka i ten pas na brzuch siega mi na cycki
chodze z wywinietym tym pasem i wygladam i czuje sie jak debil
Ciazowki za duze, spadaja mi z tylka i ten pas na brzuch siega mi na cycki
chodze z wywinietym tym pasem i wygladam i czuje sie jak debil
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mi zeszło tylko 7 kg :/ do wagi z przed ciąży zostało 18 kg!! Mam nadzieję, że szybko to stracę zbędne kg.
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
U mnie po 8dniach-8kg mniej.To mam 20do zgubienia.Nie martwię się,bo jem mało,jakoś nie głodnieje od karmienia piersią to i waga spadnie.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja mam 18 na plusie i lekarka co prawda miła zawsze ale skomentowała, że nie tak się umawiałyśmy. Heloł, przecież się nie objadałam i byłam aktywna. Poprostu mam wolniejsza przemianę materii. Na szczescie po mnie nie widać . Mam nadzieję, że szybko mi spadną kg. 3mam za Was kciuki w spalaniu
Podziel się: