reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
mi podczas pobytu w szpitalu zeszło prawie 10 - czyli jeszcze jakies 4 kg do wagi sprzed ciąży została, mam nadzieję że jednak zgubię więcej :-0

Kochane kiedy zamierzacie zabrać swoje malenstwa na basen, moja znajoma bardzo wczesnie zaczęła jeździć i jej córcia świetne ma foty jak pływa po wodą:)

A ja nadal mam 10kg do zrzucenia, od jutra jadę z brzuszkami, umięsnie trochę brzuszek:p
moj kolega rehabilitant w niedziele powiedzial, ze jak skonczy 3mce ale basen taki gdzie nie czuc chloru.. niestety tam gdzie sie czuje nie mamy isc fdo 2r.z. poniewaz chlor szkodzi nie tylko na skóre. zatem my sie poki co wstrzymujemy bo wgdyni jest 1 basen gdzie nie czuc chloru ale daleko..;/

mi przez 2 tyg. tylko 1 kg:( .jadę w góry za tydzień i tam mam nadzieję zrzucić troszkę na spacerkach:) oby tylko była pogoda:tak:

mi zszedł 1kg przez tydzień ... to pewnie przez te herbatniki które podjadam ale tak mnie ciągnie na słodkie RATUNKU ...

w przyszłym tygodniu zaczynam ćwiczenia kupiłam sobie obciążniki na nogi :-) mam nadzieję że się zmobilizuje bo uda i tyłek mam jak szafa trzydrzwiowa z hangarem na samolot ...

A ja od poniedziałku ide na siłownie i nikt mnie nie zatrzyma, niby zostało tylko 4 kg ale nie moge dosłownie patrzec na swój brzuch, tyłek i uda. A cycki to mam wielkości arbuzów ale z tym akurat raczej nic nie zrobie.

..a ja ide do kuchni biore noz i odcinam wszystko co zbedne... inaczej nie mam szans na schudniecie... waga stoi w miejscu 64kg czasem pokaze wiecej...

Dziewczyny a propo cwiczen czy wy zwracacie uwage na ten rostep miesni brzucha czy ktoras ma z was ten problem bo JA chyba mam i to duzy.Z tego co wyczytalam jak to sprawdzic to wychodzi na to ze mi sie zrobil spory i Ja sie boje zaczac cwiczyc bo wedlug tego co pisza to mozna sobie tylko sprawe pogorszyc.Czy wy wiecie moze o jakis specjalnych cwiczeniach na to i czy ktoras z was o tym slyszala i ma jakies rady?

reklama
ja wiem tylko ze ćwiczyć możźna dopiero po 6 tygodniach od porodu....ja mam -11 kg wiec zostalo jeszcze 4. dzis weszlam w swoje jeansy ale skora mi sie wylewa...

Do góry