reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Ja po porodzie zaraz po wyjściu ze szpitala zgubiłam 10 kg..potem do dzisiaj 3 to jeszcze mi zostało5 bo przytyłam 18kg,no ale chciałabym mniej ważyc niż przed ciążą..tylko że najpierw musiałyby zbankrutowac wszystkie ciastkarnie :-D

reklama
A u mnie z waga lipa:( Stoi w miejscu:-( Opona wokół bioder :( tez jestem na diecie, ale bez słodkiego sie nie obejde,niestety...do zrzucenia jeszcze mam 8 kg:zawstydzona/y:

cos w tym słodkim jest ze nas wszystkie tak ciagnie.. moze chodzi o to by mleko było słodkie i zachecało dziecko do ssania.. a my tu myslimy jak nature uszukac.. ja to tez grzesze.. jedzac słodkosc. no ale cóz.. jak bede mogła to za kare bede robic brzuszki<hahaha>

ja w sumie mam juz 24kg mniej. 10- w szppitalu i 14 w mc. chudne tak szybko jak szybko tylam w ciazy. jeszcze z 25kg i bedzie git.. a potem odchudzanko ogólne, aleprzy malym dziecku zjade..

Ja mam za sobą 7 kilo, ale jeszcze 10 do zrzucenia:wściekła/y: Czekam tylko aż skończy się połóg i będę biegać, akurat już się cieplej na dworze zrobi. A co do słodkości to ja mam to samo, wczoraj np. pochłonęłam całe opakowanie wafelków:-D Ale Ala zadowolona, mamusia zresztą też, więc nie mam jakiś wyrzutów sumienia. A tak w ogóle to nic mi się nie chce jesć, oprócz właśnie słodkiego. Obiadki mnie nie kręcą, nawet jak zrobię coś ekstra... Ale staram się jakoś rozsądnie odżywiać, żeby w jakąś anemię nie wpaść i żeby mała nie wyssała ze mnie wszystkich witamin i minerałów. Kurde, jeszcze 10 kilo, mam nadzieję że do wakacji będę szprycha:-D I Wam też tego życzę!

ja teraz leżąc w szpitalu parę dni zostawiłam ze 3 kg, zostało mi 3-5 do zrzucenia ale muszę uważać bo mam małą anemię i narazie to odkładam....

ja jak patrze na siebie w lustrze to az mi głowę wykręca:no: opony,fałdy bleee.a tu cholera waga stoi jak zaklęta...

ticker.php

reklama
Ja po porodzie zaraz po wyjściu ze szpitala zgubiłam 10 kg..potem do dzisiaj 3 to jeszcze mi zostało5 bo przytyłam 18kg,no ale chciałabym mniej ważyc niż przed ciążą..tylko że najpierw musiałyby zbankrutowac wszystkie ciastkarnie :-D

ja miałam tak samo, straciłam po porodzie 10 kg:) ważyłam się jak wychodziłam ze szpitala:) w domku straciłam kilka kilogramów ale jeszcze 10kg trzeba zrzucić, z 2kg to pewnie piersi ważą:p

gogi - też 10 kg muszę zrzucić, myślę o diecie Dukana ... słyszałas może? koleżanka stosowała i 20kg w 3 m-ce zrzuciła;) miała duzo siły i jest zadowolona z osiągnięć :)

Ostatnia edycja:
Do góry