reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Ja po porodzie zaraz po wyjściu ze szpitala zgubiłam 10 kg..potem do dzisiaj 3 to jeszcze mi zostało5 bo przytyłam 18kg,no ale chciałabym mniej ważyc niż przed ciążą..tylko że najpierw musiałyby zbankrutowac wszystkie ciastkarnie :-D

reklama
A u mnie z waga lipa:( Stoi w miejscu:-( Opona wokół bioder :( tez jestem na diecie, ale bez słodkiego sie nie obejde,niestety...do zrzucenia jeszcze mam 8 kg:zawstydzona/y:

cos w tym słodkim jest ze nas wszystkie tak ciagnie.. moze chodzi o to by mleko było słodkie i zachecało dziecko do ssania.. a my tu myslimy jak nature uszukac.. ja to tez grzesze.. jedzac słodkosc. no ale cóz.. jak bede mogła to za kare bede robic brzuszki<hahaha>

ja w sumie mam juz 24kg mniej. 10- w szppitalu i 14 w mc. chudne tak szybko jak szybko tylam w ciazy. jeszcze z 25kg i bedzie git.. a potem odchudzanko ogólne, aleprzy malym dziecku zjade..

Ja mam za sobą 7 kilo, ale jeszcze 10 do zrzucenia:wściekła/y: Czekam tylko aż skończy się połóg i będę biegać, akurat już się cieplej na dworze zrobi. A co do słodkości to ja mam to samo, wczoraj np. pochłonęłam całe opakowanie wafelków:-D Ale Ala zadowolona, mamusia zresztą też, więc nie mam jakiś wyrzutów sumienia. A tak w ogóle to nic mi się nie chce jesć, oprócz właśnie słodkiego. Obiadki mnie nie kręcą, nawet jak zrobię coś ekstra... Ale staram się jakoś rozsądnie odżywiać, żeby w jakąś anemię nie wpaść i żeby mała nie wyssała ze mnie wszystkich witamin i minerałów. Kurde, jeszcze 10 kilo, mam nadzieję że do wakacji będę szprycha:-D I Wam też tego życzę!

ja teraz leżąc w szpitalu parę dni zostawiłam ze 3 kg, zostało mi 3-5 do zrzucenia ale muszę uważać bo mam małą anemię i narazie to odkładam....

ja jak patrze na siebie w lustrze to az mi głowę wykręca:no: opony,fałdy bleee.a tu cholera waga stoi jak zaklęta...

ticker.php

reklama
Ja po porodzie zaraz po wyjściu ze szpitala zgubiłam 10 kg..potem do dzisiaj 3 to jeszcze mi zostało5 bo przytyłam 18kg,no ale chciałabym mniej ważyc niż przed ciążą..tylko że najpierw musiałyby zbankrutowac wszystkie ciastkarnie :-D

ja miałam tak samo, straciłam po porodzie 10 kg:) ważyłam się jak wychodziłam ze szpitala:) w domku straciłam kilka kilogramów ale jeszcze 10kg trzeba zrzucić, z 2kg to pewnie piersi ważą:p

gogi - też 10 kg muszę zrzucić, myślę o diecie Dukana ... słyszałas może? koleżanka stosowała i 20kg w 3 m-ce zrzuciła;) miała duzo siły i jest zadowolona z osiągnięć :)

Ostatnia edycja:
Do góry