reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

ja w sumie malo jem ale ciagnie mnie do slodyczy;/ :p Brzuszek mam malutki tylko zostal taki flaczek jak to moj chlopak mowi i nie wiem jak mam sobie z nim poradzic, do tego rozstepy...:( juz sie do nich przyzwyczailam ale na dniach zabieram sie do cwiczen:)

reklama
ja nie ćwiczę, bo nie wiem czy mogę ..

brzuch nie najgorszy, troszkę wiszącej skóry, rozstępów ciążowych brak
jedynie na piersi mam takie małe

Ariska-to ja ten etap nic nie jedzenia(najlepiej) -miałam z tydzień temu,a teraz jak odkurzacz:)

oj chodzą za Mną te ciastka San-a a do sklepu jutro to muszę się obkupić.
I jak tu gubić kilosy...jak się chce:)

Ja wczoraj pobiłam rekord, bo jadłam częściej niż moje dziecko;) Jak tylko weszłam do kuchni, to coś brałam - biszkopta, jabłko, banana, kanapki... masakra normalnie. A waga jak zaklęta stoi od 2 tygodni....Zauważyłam, że zwężają mi się biodra, bo już się wciskam w więcej rzeczy;)

dziewczyny nie martwcie się że dużo jecie - bo te nasze skarby nas zjadają więc potrzebujemy więcej kalorii i energii. Ja po każdym kamieniu wymiatam lodówkę - tak potwornie głodna jestem
Jeśli żywienie jest zdrowe i racjonalne to nie mamy prawa przytyć.
No ale ćwiczenia by się przydały. No niestety trochę brzuchola mi zostało, a na tym etapie to już niespecjalnie mi się podoba więc trzeba się wziąść za pracę nad mięśniami...
Tylko że.... mi się nie chce ;)

Ostatnia edycja:
mnie zaś suszy , co się budzę w nocy to aż mam usta posklejane
ale co do jedzenia apetyt mi zaś zmalał i mój się kłóci że mam jeść więcej

a na siłę ciężko

reklama
Ja tez mam apetyt, ale boje się szaleć w kuchni, zeby Ala nie miała wzdeć...zaczełam pić herbatkę rumiankowa, chyba coś jej pomaga:)

A co do ćwiczen, mnie też sie nie chce Damqelle :)

Do góry