reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
No i ja czasem czuję, a może to tak, że zawsze to czułyśmy tylko nie porównywałyśmy tego do ruchów dziecka ??? Ja już nie pamiętam
dynia
papla maniakalna
Mam to samo. Pierwsza seria tych ruchów była dokładnie miesiąc temu, też brałam pod uwagę ciążę i jakoś nie było mi do śmiechu. Po kilku dniach dostałam pierwszej miesiączki i jednocześnie czułam ulgę, szczęście i smutek, cudaczne i niespotykane uczucie. Teraz znów czuję ruchy ale już wiem, że skończą się tak jak miesiąc temuKira25 pisze:Nio, Olcia.... mnie juz nawet kopie to drugie ;-)
A tak na serio, to.... na wlasnie... od dwoch tygodni mam wrazenie, ze czuje ruchy dzidziusia... chyba na glowe upadlam... albo mam glisty ludzkie, albo sama nie wiem...
reklama
Joanna@
Fanka BB :)
o rany!!! mam to samo....caly czas wydaje mi sie ze jestem w ciazy bo czuje ruchy dziecka..Juz myslalam ze zemna cos nie tak ale widze ze nie jestem sama.
Mam caly czas stres i czekam z utesknienim na kazda kolejna @ (jak do tej pory nienawidzilam gdzy nadchodzila tak teraz oddycham z ulga )
Mam caly czas stres i czekam z utesknienim na kazda kolejna @ (jak do tej pory nienawidzilam gdzy nadchodzila tak teraz oddycham z ulga )