reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
misia_q pisze:
ja mam na odwrót problemiki... szczególnie jak się zdenerwuję :-[

Misia ja też, nawet nie muszę sie denerwować :( Byłam u lekarza, bo brzuch boli przy tym jak diabli, ale pani doktor powiedziała że to zaburzenia jelitowe po operacji i że nie może mi nic przepisać dopóki karmię. Kazała popijać mielony len rozpuszczony w wodzie, świństwo ::)

Piłabym to mimo wszystko tylko szczerze mówiąc, regularnie zapominam... Przypominam sobie jak zaczyna boleć brzuch ::)

Olcia, slyszalam, ze to musli jak pisze myfa jest skuteczne, sama nie probowalam, ale moze zamiast lekow poprobuj te musli i sliwki. Farmaceutyki zostaw na koniec jak juz nic nie zadziala.

piłam len jeszcze będąc w ciąży i nawet mi smakował, chyba wrócę do tego bo naprawdę czasem trudno przewidzieć kiedy mnie sr.. dorwie... ::)

Misia Ty na odwrót ;D
A ja nie mogę się doczekać kiedy mąż pójdzie do apteki :mad:
Ale już trochę lepiej jak zjadłam kilo buraczków :) zobaczymy na jak długo

ja mam czasem podobne problemy jak Misia,głównie po wypiciu kawy rozpuszczalnej
mija kilka minut i musze biec do ubikacji :laugh:,nie wiem co sie dzieje
przed ciaza to sie nie zdarzało.

reklama
Mika_27 pisze:
Olcia, slyszalam, ze to musli jak pisze myfa jest skuteczne, sama nie probowalam, ale moze zamiast lekow poprobuj te musli i sliwki. Farmaceutyki zostaw na koniec jak juz nic nie zadziala.
Mika ten preparat Colon C to nie jest lek to naturalny specyfik są to zmielone łupiny nasion babki płesznik( czytam z ulotki ;) ) i dostarczają błonnika który pobudza jelitka do pracy ;)

Do góry