reklama
kup w aptece Colon C w puszce - takie trociny ja to tak nazywam ze szklanką wody mieszasz i piejesz 1-2 razy dziennieolcia33 pisze:Dziewczyny, mamcie może jakieś sposoby na pozbycie się zaparć? bo ja od porodu się znimi borykam
i po zaparciach miałam to samo i mi to super pomogło ok 28zł kosztuje i jest niedobre ale skuteczne!
Kachna, chodzi mi o fotke przy twoim imieniu-ktos w jakiejs zielonej masce???
Sliwki suszone mi nie pomagaly, za to teraz w koncu moge jesc chlebek pelnoziarnisty-taki ciemny i mokry i kwasny pakowany po kilka kromek(wiesz o jaki mi chodzi?) i wszystko z wyproznianiem jest ok. A tez mialam takie problemy jak ty.
Karolla, A co do tego colonu c to dziala powoli, czy nagle? Na mnie kiedys nie dzialaly zadne herbatki ani tabletki np. z rzewieniem. Po porodzie po kilku m-cach nagle wszystko sie unormowalo, albo ten chlebek dziala.
Sliwki suszone mi nie pomagaly, za to teraz w koncu moge jesc chlebek pelnoziarnisty-taki ciemny i mokry i kwasny pakowany po kilka kromek(wiesz o jaki mi chodzi?) i wszystko z wyproznianiem jest ok. A tez mialam takie problemy jak ty.
Karolla, A co do tego colonu c to dziala powoli, czy nagle? Na mnie kiedys nie dzialaly zadne herbatki ani tabletki np. z rzewieniem. Po porodzie po kilku m-cach nagle wszystko sie unormowalo, albo ten chlebek dziala.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Olcia mi pomogł actimel pilam co dziennie rano na czczo przez tydzien...poza tym zjeddz sobie na noc musli z mlekiem albo nawet z woda z samego rana tez jest dobre....mi tez pomogly suszone sliwki gerbera dla maluchow od 5 miesiaca :-) ...... to pomaga po tyg takiej dietki gwarantuje ze wszytsko ladnie bedzie dzialac :-)
reklama