reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
dynia pisze:
Co za dietę Blond wymyśliłaś? Odchudzajacą? Mi jakaś taka zrównoważona dieta dla jeszcze karmiacej matki by się przydała. A za odchudzającą to dziękuję, bo już w tej chwili mam 5 kilo mniej niż przed ciążą no i wciąż waga spada

dynia poszlo do ciebie

Karoal Ty taka laska, u Ciebie nic nie widać, naprawde super wygladasz :)

I bez zadnych ale bo w końu zriobie zdjęcie i Ci zobaczysz co to znaczy miec brzuchol :mad:

No dziewczynki, chciałam się pochwalić bo w końcu waga drgnęła i jest 67,5 :) to jeszcze nie powód do szczęścia ale w końcu coś się ruszyło. Przede mną jeszcze długa droga- jakieś 9 kilo, ale mały sukces odnotowałam :laugh:

Olcia gratuluje, u mnie 69,2... mam nadzieje ze u mnie tez spadnie..... cos robisz ze w dol leciec zaczela znowu?

Nie pisze jaka u mnie waga:( ale wczoraj sie ucieszylam, bo po 3 tyg zastoju, wczoraj o dziwo kilogramik mniej. A myslalam ze po chrzcinach i 3 dniach swietowania bedzie raczej z 5 na plusie:)

reklama
Myfa, od trzech dni łażę bez przerwy z dzieciakami po placach zabaw, często biegam za Wiktorem bo skubaniec ucieka, no i chyba najważniejsze: nie mam za wiele czasu na jedzenie ;D

Do góry