reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

:) teraz walczymy z wagą :) :) :) co nieco zostalo na biodrach potrzebuję gimnastyki ale po cc nie wcześniej niż 3-4 miesiące

reklama
A u mnie odprzedostatniej wizyty do ostatniej (2 tyg) ani 100g nie przybyło :( Ciekawe czy synek coś urósł, a ja schudłam czy on też nic nie przytył?? Jutro na następną wizytę i mam nadzieję, że tym razem coś przybyło. W sumie +12 kg mam.

U mnie waga zmienia sie ostatnio tylko w zaleznosci od tego ile zjem i wypije przed wazeniem.
Poza tym to ciagle mniej wiecej to samo ok.+6 +6,5.

To Cy wy jecie jak juz urodziłyście maluszka??? Myfa zdradz Twój jadłospis na jeden Dzień!!! ;D ;D ;D

:) a mi sie wczoraj troszke dostalo od gin ze przez 2 tyg przytylam 3 kilo... ::) ojej wielkie mi cos, musze troche nadrobic bo przez pol ciazy to przeciez dieta byla, a teraz sie unormowalo wiec jemy... ;)

Jedz Gosia jedz, bo się po porodzie okaże, że nie masz co zrzucać i zostanie kościotrup.

Ja z jednej strony przegiełam, bo niczego sobier nie żałowałam, a z drugiej zrobilam zapasy na caly okres karmienia ;D hehehe

Gosia, ja przez 3 tygodnie wrzucilam 5 kilo. Gin jednak bardziej sie zmartwil (dopoki nie zobaczyl, ze mam dobre wyniki), niz obwinial mnie. U mnie to wszystko to podobno woda. I dlatego sie martwil, czy to puchniecie to nie zatrucie ciazowe. Ale wyniki mam superowe, wiec to wplyw lozyska na moj organizm. Ale pocieszyl mnie, ze te ostatnie kilogramki ("wodne") w calosci zostawie w szpitalu :-)
Troche mnie tym pocieszyl, bo juz sie balam, jak ja zrzuce te 20 kg. ;-)

reklama
;) to mi akurat nie grozi... kosciotrupik... :D ale pewnie cos zrzucac trzeba po porodzie!  ;D

Kira to samo podejrzewali wczoraj u mnie, wzrost wagi, obrzeki i cisnienie 140/90 ale okazalo sie ze jest git. :)
takze moze i u mnie to woda... ::)

Do góry