reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Kira25 pisze:
I czytalam jeszcze kiedys jakies wyniki badan, ze dzieciaczki urodzone z wieksza waga (ale nie pamietam jaka... chyba te powyzej 4 kg.) sa bardziej narazone na nadwage.
hmm no i tu też są rózne opinie kuzyn meza o którym pisałam że ważył 4700 gram po 4 miesiacach życia był ponoć tak chudy jak szczypior
i do tej pory mu zostało ;)

reklama
Moja rodzinka chyba też odbiega od reguły. Ja mam starszą siostrę i ona jak się urodziła ważyła więcej ode mnie i ogólnie jak była mała była dośc pulchana (w przeciwieństwie do wyglądu z dnia dzisiejszego). No i u mnie raczej się szykuje, że drugie dziecko będzie drobniejsze. Zakłądam, że pierwsze podobne do męża (ktry ważył ok. 4500g)- faktycznie tak jest, a drugie do mnie (bo ja byłam nie zaduża, w sam raz).

Misia ja tez pożeram wszystko w strasznych ilościach. No i w czwartek było + 16. :( No i brakuje mi tylko 1 kg i dogonię męża :(

a ja do 100 nie mogę dobić... jest na razie 98 cm ale cholera pępek mi się w dół opuszcza i chyba już nie będzie tej stówki magicznej...

reklama
No to ja mam 111. Kurcze a ostatnio było cos zaraz za 100. ::)
Misia jak to bym sie cieszyła, że do 100 dopbic nie mozesz - mniej do zrzucania.

Do góry