reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Rybka, Klara ja narazie o cwiczeniach nawet nie mysle lize rany po cc.....wczesniej mialam leki ze mi sie otwrzy wszytsko po zdjeciu szwow....
Szczesciara ja tak schudlam na wikcie szpitalnym, woize zywcu i biszkoptach..
a teraz na sniadanie buleka z maslem i serkiem topionym albo wedlinka drobiowa chuda, herbatka kminkowa wlaassnej roboty....
obiad bitki drobiowe gotowane, ryz, marchewka z odrobina cukru starta
Szczesciara ja tak schudlam na wikcie szpitalnym, woize zywcu i biszkoptach..
a teraz na sniadanie buleka z maslem i serkiem topionym albo wedlinka drobiowa chuda, herbatka kminkowa wlaassnej roboty....
obiad bitki drobiowe gotowane, ryz, marchewka z odrobina cukru starta
Mnie polecano (jak juz bokiem wychodzi to gotowane), zeby zrobic galarete drobiowa. Chudziutkie, gotowane, drobiowe, wiec w sam raz dla mamy karmiacej.... a zawsze cos troszke innego. Tylko tez by sie przydala jakas pomocna mama, albo tesciowa....
Mnie by sie samej juz teraz nie chcialo ;-)
Mnie by sie samej juz teraz nie chcialo ;-)
No to u mnie od 30 stycznia jest -12kg po wyjściu ze szpitala było -8, a te 4kg w ciągu tygodnia sobie poszły
dzisiaj u Oskara ( który przyjechał z Krakowa zobaczyć małą kuzynkę ) był lekarz pediatra, super facet, polecany gościu
obejrzał Oleńkę jest zdrowiutka wszystko ok a mi powiedział bym w miare możliwości jadła wszytsko oprócz rzeczy wzdymających oczywiście i warzyw ze szklarnii, nawet mówił że moge spróbowac czekolade i zobaczyc jak Olcia na nią zareaguje, ale powiem wam ze kurcze w ciąży miałam mega apetyt a teraz zmuszam sie by cos zjeść serio
chce mi sie tylko bardzo pić i piję mleko ok 1litra dziennie a co do jedzonka to rybki, mięsko, wedliny, dżem truskawkowy
i herbatki Hipp dla mam karmiących!!! Acha pamietajcie duże ilosci picia powodują przyrost pokarmu musze uważać
bo czasem czuje ze mam pełną mleczarnię !
dzisiaj u Oskara ( który przyjechał z Krakowa zobaczyć małą kuzynkę ) był lekarz pediatra, super facet, polecany gościu
obejrzał Oleńkę jest zdrowiutka wszystko ok a mi powiedział bym w miare możliwości jadła wszytsko oprócz rzeczy wzdymających oczywiście i warzyw ze szklarnii, nawet mówił że moge spróbowac czekolade i zobaczyc jak Olcia na nią zareaguje, ale powiem wam ze kurcze w ciąży miałam mega apetyt a teraz zmuszam sie by cos zjeść serio
chce mi sie tylko bardzo pić i piję mleko ok 1litra dziennie a co do jedzonka to rybki, mięsko, wedliny, dżem truskawkowy
i herbatki Hipp dla mam karmiących!!! Acha pamietajcie duże ilosci picia powodują przyrost pokarmu musze uważać
bo czasem czuje ze mam pełną mleczarnię !
reklama
dytek
Fanka BB :)
A mnie się chce i jeść i pić. A najgorsze jest to, że mi sie oczywiście chce rzeczy których jeść nie powinnam teraz. Ale pamietam, że za pierwszym razem też tak miałam, a po jakimś czasie się to unormowałao, chyba organizm się przestawił no inne zapotrzebowanie i już nie czułam tak głodu. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo i kg troszke więcej do zrzucenia.