reklama
A ja powiem wam szczerze że jestem troche przerażona waga 9kg do przodu, dzisiaj po rodzinnej imprezie to chyba bedzie 10 kg... od jutra wprowadzam umiar w jedzeniu przede wszystkim słodkiego no i od 19.00 postaram sie nie objadac boje sie by tych kg nie przybyło za dużo
OJ JA TEZ MUSZE COS ZROBIC,WIEM,ZE TE SLODYCZE WYCHODZA GORA( I BOKAMI) HIHIHI
dzisiaj robilam badania na glukoze w surowicy,moja gin nie kazala mi jesc slodyczy ze 2 dni pzed kontrola,ale sie nie udalo,wczoraj byla impreza...i ciasta...sama sie boje co to wyjdzie dzisiaj...a do tych madrych wskazowek Karolli,sprobuje ,
no to papa
dzisiaj robilam badania na glukoze w surowicy,moja gin nie kazala mi jesc slodyczy ze 2 dni pzed kontrola,ale sie nie udalo,wczoraj byla impreza...i ciasta...sama sie boje co to wyjdzie dzisiaj...a do tych madrych wskazowek Karolli,sprobuje ,
no to papa
reklama
To ja miałam tak przez weekend - w sobotę pączęk bo inne ciastko mnie nie interesowało musiał być z lukrem, którego zazwyczaj nie cierpię ;D a wczoraj kilka małych pączusiów z LUKREM ;D ;D A ja tak niecierpię polukrowanych ciastek ;D ;D ;D Całe szczęście, że już dzisiaj mi przeszło bo chyba zaczęłabym się o siebie martwić