reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Ja 2 tyg temu miałam 7 kg więcej i postanowiłam sie nie ważyć,dopiero u gina :).Ale wydaje mi sie ,że znowu przytyłam :laugh:

A ja powiem wam szczerze że jestem troche przerażona waga 9kg do przodu, dzisiaj po rodzinnej imprezie to chyba bedzie 10 kg... od jutra wprowadzam umiar w jedzeniu przede wszystkim słodkiego no i od 19.00 postaram sie nie objadac boje sie by tych kg nie przybyło za dużo :(

No to dziewczynki życze wytrwałości. Ja też w waszym gronie, tylko bardziej restrykcyjna dieta - cukru zero. No a przez ostatni miesiąc 2,5 kg na plusie.

OJ JA TEZ MUSZE COS ZROBIC,WIEM,ZE TE SLODYCZE WYCHODZA GORA( I BOKAMI) HIHIHI
dzisiaj robilam badania na glukoze w surowicy,moja gin nie kazala mi jesc slodyczy ze 2 dni pzed kontrola,ale sie nie udalo,wczoraj byla impreza...i ciasta...sama sie boje co to wyjdzie dzisiaj...a do tych madrych wskazowek Karolli,sprobuje ,
no to papa

reklama
To ja miałam tak przez weekend - w sobotę pączęk bo inne ciastko mnie nie interesowało musiał być z lukrem, którego zazwyczaj nie cierpię ;D a wczoraj kilka małych pączusiów z LUKREM ;D ;D A ja tak niecierpię polukrowanych ciastek ;D ;D ;D Całe szczęście, że już dzisiaj mi przeszło bo chyba zaczęłabym się o siebie martwić ;) ;)

Do góry