reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

No to ze schodami was przebijam, 4 piętro be windy :p Czytałam gdzieś, że od jakiś tam chormonów (niepamiętam jakich) to nam zalega płyn w płucach i dlatego ta zadyszka, ale ja jakoś daje rade, przez jakiś czas bardziej to odczuwałam, teraz już lepiej, albo sie pryzwyczaiłam :p

reklama
Ja jak narazie przytylam ok 5 kilo. A co do zadyszki to biuro mam na 4 pietrze. Ale przy 3 juz wymiekam. Jak ide do sklepu po zakupy a mam ok 400 matrow to tez potrafie sie zasapac. Ojejku a co bedzie w 9 miesiacu :laugh:Maz sie ze mnie smieje ze jeszcze troche i na taczce bedzie mnie wozil. Dowcipnis

Ja dostaje zadyszki nawet jak sprzatam w domu, kiedy sie schylam itp. Po schodach wysoko wchodzic nie musze, bo tylko na 1 pietro, ale tez zdarza mi sie zasapac.

Co do wagi to:
wazylam sie dzisiaj rano i pokazalo 61,5, to wychodzi mi 2,5kg na plusie.

MNie troszkę waga zastopowała- jestem 6,5kg na +, ale brzunio rosnie. choć przez ostatnie dni podjadłam czekoladki to może więcej juz mam.

ja jak chodzę to mnie często kolka łapie. Dziś byłam 2h na spacerku i przez 1,5h cały czas miałam kolkę.

Kacha ja w miesiącu wrzuciłam tylko 1 kg ale muszę przyznać, że uważałam bardzo co jadłam - nie żebym sobie żałowała ale jednak pilnowałam co jem i co ile ;D Ale ponoć teraz pół kg w tygodniu nawet może wpaść bo dzidzia się intensywnie rozwija ;D

No to ja juz prawie 60. Troszkę dużo w tym miesiącu - 3 kg. Gin mnie pewnie ochrzani. No ale pewnie bezs łodyczy troche przystopujeee

reklama
Klara, Karola7 - ja to tyle przed ciążą ważyłam także spokojnie możecie rosnąć ;) ;) ;)

Dydek - to tak miło stanąć i ważyć mniej niż w rzeczywistości ;) A tak na poważnie to najważniejsze, żeby ważyć się na jednej wadze bo wtedy można skontrolować ile kg przybywa :D

Do góry