reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Z moją kondycją chyba jest i było nia zaciekawie. Mieszkam na 3 piętrze i zawsze do 2 piętra jest OK. a potem sapanko. Ale oprócz tego zawsze jak dojdę do 3 piętra to mnie w podbrzuszu ściska. Może za szybko chcę wejść.

Ja całe życie mieszkałam na parterze a od 3 lat na pierwszym piętrze. ;D Jak idę do teścia, który mieszka na 4 piętrze to przy 3 już nie mam ochoty iść dalej - może dlatego tak rzadko go odwiedzam ;)

Rybka to tak jak ja zawsze parter a w wawie na szczescie bylo 4 pietro ale z winda blok :-)a teraz bedzie wysoki parter wiec schody mnie nie omina.... mi czasem duszno tesciowa mowi ze to ucisk na przepone moze byc....i to normalka podobno...matko jak ja nie lubie dusznosci......a zadyszke zycia mialam jak szlam na Mariensztacie pod górke bo mi sie lodów zachciało koło Władzia Wazy zjeść :-)... teraz to mysle ze tez waga swoje robi w zyciu moj organizm tyle wazyl...
buziaki

reklama
zepsula mi sie waga...serio...czy Wy wiecie ze poltora tygodnia temu wazylam 70,5 a teraz 73... ::) ::) ::)to jest tempo,dobrze ,ze mamy szerokie lozko,to jakos sie mieszcze...u Was dziewczyny tez tak szybko idzie???

Do góry