reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

oj tak, juz drżę o moją skórę, jeśli to skokowo rośnie to nie mam juz skóry na następny skok ... eh, kremik pójdzie do roboty...

reklama
Kremik kremikiem :laugh: :laugh: :laugh: ja licytuję spodnie na allegro i nie wiem czy się nie wycofać bo jak tak dalej pójdzie to nim do mnie wyślą to się w nie nie zmieszczę :laugh:

Ja przytyłam w samym 3 miesiącu 5 kg i wpadłam w panike, a za 2 tygodnie sie okazało, że z powrotem schudłam 3, za chwile znowu 5 kg do przodu. Zapytałam lekarza czy to nic złego, że aż takie skoki. Powiedział, że grunt to żeby nie przytyć za dużo. Chociaż ja startowałam z wagą 46 kg, a teraz mam 51, więc nie wiem skąd mu przyszło do głowy, żebym za dużo nie tyła. Grrr... W ogóle go chyba zmienie, bo mnie ostro wkurza.

Najgorsze to chodzić do gina, do którego ma się wątpliwości. Jak są jakieś problemy to wtedy nie wiesz co robić. Więc jak gin wkurza to trzeba poszukać innego.

Wreszcie się zmierzyłam: obwód na wysokości pępka 97cm (sporo!!!), wysokość pępka 12cm, przyrost wagi 6,5kg.

itsagirl9wu.gif

Dziś miałam robić fotki i w ogóle ale mam taki śpiący dzień. :laugh: :laugh: :laugh:
Waga stoi 60 kg ale widzę że brzuszek rośnie w pępku 80 dól brzucha 84 resztę się nie zmieniło. :)

reklama
w sumie wyszlo 0,5 kg na tydzien...ksiazkowo....ale kurde co to bedzie pozniej..... od poczatku ciazy mam juz na plusie równe 9 kilo
Karolla idziemy rowniutko tylko ja kurcze o tydzien czy dwa mam wiecej...znaczy sie malenstwo...

Do góry