reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

karola7 pisze:
Karolla gratulacje 2000 postu  ;D

:D ;D :laugh: o matko ile ja sie już tu napisałam a kiedys to forum to była dla mnie czarna magia  ;D ;D
ale widze Karola że Ty też jesteś blisko 2000!!!

dziewczyny mierzyłam brzuchol przed chwilą mam 114 cm jak nic .... a jeszcze zostało 6 tygodni ....

reklama
hihi Karolla chyba własnie przekroczyłam. Zaczynam sie zastanawiać czy to już przypadkiem nie choroba jakaś? Może tak na jakiś odwyk? ;)

Magdusiu, to albo ta waga ma swoją specyficzną skalę, albo tylko w brzuniu brzybrałaś. Chyba to lepsza opcja, łatwiej zgubić i to w ciagu kilku dni nawet.
Moja oponka niby urosła ale znacznie mniej od Twojej a mam + 14 kg.
Ja na pewno na całym ciele przybrałam w miarę równomiernie i może dlatego tak brzuszek się nie uwydatnia bardzo.

Ja wprawdzie waze sie teraz tylko u gina,ale widze ze
przytylam sporo i to nie tylko brzuszek,ale uda,tylek ,wogle
czuje sie jak wielka kula sniezna :)

Mi przybyło 17 kg. Brzuchal spory- ale i jego mieszkaniec też nie jest kruszynką :) Z USG jakie robiliśmy w ubiegłym tygodniu wynika, że waży już 1750 :)))

O Aniu, to już całkiem ładny szkrabik ;)
Ciekawe jak moje "maleństwo" rośnie? Dopiero w nowym roku pójdę je podglądać.
Mam wrażenie, że to już kawał kloca i od wczoraj leży już w pozycji "do biegu gotowi" :laugh: :laugh: :laugh: i dziś już nie mogę "nóżka na nóżkę" usiąść i w pionie też coś ugniata mnie przy mostku, więc na półleżąco dziś pracuję :laugh: :laugh: :laugh: dobrze, że mały ruch dzisiaj i nie musze się podnosić do przyzwoitej pozycji ;)

U mnie póki co 11kg+, ale ja byłam z tych, ani szczupłych, ani grubszych, więc nie ma co porównywać, a i tak przy moim wzroście będzie trzeba te nadmiarowe 3-4kg zrzucić. Ale póki co nie jest źle.

reklama
No ciekawa jestem co powieecie o wadze jak powracacie z tych swiatecznych obaidkow, od stolow pozastawianych smakolykami bozonarodzeniowymi. Ja na razie sie nie wazylam, bo nie mam gdzie ;), ale w obwodzie to przytylam, bo juz 105 cm sie zrobilo ::)

Do góry