reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja juz wiem skad ten brak apetytu u mnie. Od 2 dni nie jem w ogole, goraczka 39, bole miesni, ogolnie to czuje sie fatalnie :sick: Chyba jakies grypsko sie do mnie przywloklo :-( Zebym tylko Patiego nie zarazila :-(

reklama
Myfka a Ty co chcesz od siebie?? Przecież wyglądasz cudnie na każdym zdjęciu. No chyba ze chcesz schudnac dla włąsnej przyjemności:), ale naprawde slicznie wyglądasz:);-) ;-) zresztą mój maz też to potwierdził:)

i moja siostra też to potwierdziła :tak: małżowi to ja Cię nawet nie pokazuję :cool2::-D:-)

Anetka trzymaj się, nie daj się chorobie...

Anetka.Herbatę z miodem, cytryną i imbirem, a potem do łóżka- jak się wypocisz porządnie to szybciej przejdzie!!!
Dziewczyny. Nie ma co porównywać tak wagi. Ja waże 46-47, ale jakbym była normalnego wzrostu ważyłabym tyle co normalny człowiek. Chętnie się zamienię na 20 kilo więcej i chociaż 10 dodatkowych centymetrów... Ale cóż krasnoludki też istnieją, a ja mogę się ubierać w 5-10-15 :-D

oj dziewczyny kochane jestescie, ale same zobaczycie na zlocie naszym :-/ zdjecia kłamia a mi odejmuje kilosy hmm dziwne albo mi sie juz w głowie poprzestawiało...
Kachna z checia zamienie sie z Toba zawsze chcialam byc filigramowa kobietka :-) serio....

Heh skąd ja to znam zawsze byłam wysoka wśród swoich koleżanek i głupio się czułam :-( stojąc z nimi i przewyższając je o głowe nie żebym była bardzo wysoka ale 170cm to też nie mało i marzyło mi się zawsze 160cm :-D co by innym dorównać !

reklama
Hej, wiem, co czujecie, ja mam 180cm i zawsze mi sie marzylo byc kurde duzo mniejsza:tak:, bo lyso tak schylac sie wkolko do kazdego;-). Na szczescia pozniej jakos wiecej nas bylo tej mlodziezy "wielkoludkowej":-D i pozbylam sie kompleksow. Przynajmniej moj tluszczyk tak sie w oczy nie rzuca:-D, a zostalo mi jeszcze duzo do zrzucenia, bo z rozmiara 38-40 musialam przejsc na 44:-( :-( :-( :-( tragedia.....

Do góry