reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja juz wiem skad ten brak apetytu u mnie. Od 2 dni nie jem w ogole, goraczka 39, bole miesni, ogolnie to czuje sie fatalnie :sick: Chyba jakies grypsko sie do mnie przywloklo :-( Zebym tylko Patiego nie zarazila :-(

reklama
Myfka a Ty co chcesz od siebie?? Przecież wyglądasz cudnie na każdym zdjęciu. No chyba ze chcesz schudnac dla włąsnej przyjemności:), ale naprawde slicznie wyglądasz:);-) ;-) zresztą mój maz też to potwierdził:)

i moja siostra też to potwierdziła :tak: małżowi to ja Cię nawet nie pokazuję :cool2::-D:-)

Anetka trzymaj się, nie daj się chorobie...

Anetka.Herbatę z miodem, cytryną i imbirem, a potem do łóżka- jak się wypocisz porządnie to szybciej przejdzie!!!
Dziewczyny. Nie ma co porównywać tak wagi. Ja waże 46-47, ale jakbym była normalnego wzrostu ważyłabym tyle co normalny człowiek. Chętnie się zamienię na 20 kilo więcej i chociaż 10 dodatkowych centymetrów... Ale cóż krasnoludki też istnieją, a ja mogę się ubierać w 5-10-15 :-D

oj dziewczyny kochane jestescie, ale same zobaczycie na zlocie naszym :-/ zdjecia kłamia a mi odejmuje kilosy hmm dziwne albo mi sie juz w głowie poprzestawiało...
Kachna z checia zamienie sie z Toba zawsze chcialam byc filigramowa kobietka :-) serio....

Heh skąd ja to znam zawsze byłam wysoka wśród swoich koleżanek i głupio się czułam :-( stojąc z nimi i przewyższając je o głowe nie żebym była bardzo wysoka ale 170cm to też nie mało i marzyło mi się zawsze 160cm :-D co by innym dorównać !

reklama
Hej, wiem, co czujecie, ja mam 180cm i zawsze mi sie marzylo byc kurde duzo mniejsza:tak:, bo lyso tak schylac sie wkolko do kazdego;-). Na szczescia pozniej jakos wiecej nas bylo tej mlodziezy "wielkoludkowej":-D i pozbylam sie kompleksow. Przynajmniej moj tluszczyk tak sie w oczy nie rzuca:-D, a zostalo mi jeszcze duzo do zrzucenia, bo z rozmiara 38-40 musialam przejsc na 44:-( :-( :-( :-( tragedia.....

Do góry