reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Klara tu już nie chodzi o wagę, bo jest ok, ważę teraz 47 kg :-) ale o mięśnie rozciągniete... mam taki okropny rozstęp mięśni prostych brzucha że jak rozluźnię bebech to sobię mogę rękę do flaków włożyć... to po prostu lenistwo moje i tyle... :wściekła/y: muszę się wziąć znowu za ćwiczenia... a tak mi się nie chce... w ogóle mój małż powiedział żebym się zapisała na AIKIDO... buahahhaha... :-D:happy::laugh2:

czesc, ja tez robilam brzuszki, ale zaprzestalam jak mnie jakies "lumbago" w krzyzu zlapalo i trzymalo trzy dni, ze nie moglam sie schylac i wyprostowac. Chyba po prostu za szybko zaczelam, bez rozgrzewki....:tak: Wroce pewnie do cwiczen miesni brzucha jak sobie kregoslup podlecze, a na razie stepperek idzie w ruch;-)

Karola, super mezus!

Misia, tesciu juz sie cieszy na wnuczke, heheh

I tak nikt nie pobije komplementow mojej brababci, ktora wazy z 35 kg:)Zawsze jak mnie widzi to nie omieszka powiedziec "Asia to dobrze wyglada...tak sie spasla", hahah, ale to moja kochana prababcia, wiec jej wybaczam!:)

reklama
Do góry