reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Kurde ja wkońcu wrociłam do swojej wagi waże 62, ale ważyłam 65 jak zaczełam brac Harmonet i bardzo się źle czułam po nich teraz mam Yasmin schudłam dobrze sie czuje

Blond w moim stylu ta spodniczka i pasek noi bluzeczka:):tak: :tak: :tak:

Kurcze ale ja Wam zazdroszcze z tym szybkim powrotem do wagi. U mnie caly czas nadwaga i juz sie wkurzam, ze tak powoli mi te kilosy spadaja. Ale pewnie po 20ste jest szybciej niz po 30ste:tak:

o matko 58 nawet juz nie marze bo waga stoi juz tak dlugo i nic... 65 narazie tez mi styknie a tu zaczarowane 70 znowu....mysle ze przez to ze malego teraz zadziej karmie piersia moze dlatego tak juz nie chudne noi te chorene slodycze juz ich praktycznie nie jem....

zapomnialabym Karolla co Ty chcesz od siebie super wygladasz ja najlepiej sie czulam z waga 60

Myfka a Ty co chcesz od siebie?? Przecież wyglądasz cudnie na każdym zdjęciu. No chyba ze chcesz schudnac dla włąsnej przyjemności:), ale naprawde slicznie wyglądasz:);-) ;-) zresztą mój maz też to potwierdził:)

reklama
Do góry