reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Myfa, ja juz pisalam..nic nie robie, kompletnie nic. Nie cwicze tych slawnych 6, ani brzuszkow, ani przysiadow, ani nic...nawet sexu malo ;D
Tylko wypalam sie na sloncu...malo zdrowo, ale za leniwa jestem.
Fakt, ze mam juz 7 kg mniej niz przed ciaza, ale jeszcze z 7 wiecej niz jak kupowlam ta marynare...wiec niech duzo slonka bedzie na niebie
Tylko wypalam sie na sloncu...malo zdrowo, ale za leniwa jestem.
Fakt, ze mam juz 7 kg mniej niz przed ciaza, ale jeszcze z 7 wiecej niz jak kupowlam ta marynare...wiec niech duzo slonka bedzie na niebie
Ja się cały czas zbieram zeby pojsc do fryzjera, ale chyba w rezultacie poczekam az moja siostra przyjedzie. Jej przynajmniej moge powiedzieć - rob co chcesz- a zawsze jakoś potem wyglądam. Ale koloryzację to chyba sobie daruję bo włosy garściami wyciągam, a po czesaniu to na szczotkę boję się spojrzeć.
karola7
Fanka BB :)
Myfa jak zwykle zniewalająco.
Tetka u mnie też najgorzej z karkiem (albo raczej z szyją) zawsze podczas ćwiczeń najbardziej czuję właśnie szyję a nie brzuch :laugh: No cóż najwyżaej będę miała zgrabną szyjkę
tetka1 pisze:wiecie, co wpatrywanie sie jednak bylo zdecydowanie lepsze, po tej sobotniej szosteczce tak mnie boli kark (tak, tak, sirota ze mnie i pewnikiem pewnie zle cwiczylam), ze czuje do dzis, i ledwo glowa ruszam.
Tetka u mnie też najgorzej z karkiem (albo raczej z szyją) zawsze podczas ćwiczeń najbardziej czuję właśnie szyję a nie brzuch :laugh: No cóż najwyżaej będę miała zgrabną szyjkę
Aska K
Mama Marcelka:)
Madzia_S pisze:Tez pomierzyłam marynarki, bo zaczynam się szykowac na poniedziałek no i może sie kiedys w cyckach dopnę. Już za parę miesięcy ;D.
Magdaleno ja to Cie chyba kope lat nie widzialam...dawaj zdjecie w ciasnych cyckach.
Madzia_S
Matka Polka
Łabędziem byc tyz piknie... ;D
Madzia_S
Matka Polka
W pracy ( ) se czasnę fotę w kibelku podczas ściągania mlika to zobaczysz... ;D
reklama
Madzia_S
Matka Polka
W poniedziałek, psiakrewcholera....