reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Asiu cudownie wygladasz, zazdroszcze tej trawki własnej na ktorej taka super opalenizne łapiesz, co ty robisz ze tak szybko chudniesz? prosze o przepis...

reklama
Myfa, ja juz pisalam..nic nie robie, kompletnie nic. Nie cwicze tych slawnych 6, ani brzuszkow, ani przysiadow, ani nic...nawet sexu malo ;D
Tylko wypalam sie na sloncu...malo zdrowo, ale za leniwa jestem.
Fakt, ze mam juz 7 kg mniej niz przed ciaza, ale jeszcze z 7 wiecej niz jak kupowlam ta marynare...wiec niech duzo slonka bedzie na niebie:)

Ja się cały czas zbieram zeby pojsc do fryzjera, ale chyba w rezultacie poczekam az moja siostra przyjedzie. Jej przynajmniej moge powiedzieć - rob co chcesz- a zawsze jakoś potem wyglądam. Ale koloryzację to chyba sobie daruję bo włosy garściami wyciągam, a po czesaniu to na szczotkę boję się spojrzeć.

Myfa jak zwykle zniewalająco.

tetka1 pisze:
wiecie, co wpatrywanie sie jednak bylo zdecydowanie lepsze, po tej sobotniej szosteczce tak mnie boli kark (tak, tak, sirota ze mnie i pewnikiem pewnie zle cwiczylam), ze czuje do dzis, i ledwo glowa ruszam.

Tetka u mnie też najgorzej z karkiem (albo raczej z szyją) zawsze podczas ćwiczeń najbardziej czuję właśnie szyję a nie brzuch :laugh: No cóż najwyżaej będę miała zgrabną szyjkę ;)

reklama
Do góry