reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Ja dostalam dzisiaj tak sakramenckiej alergii (chyba na jakies zielsko w wazonie u mojej mamy) i tyle sie nakichalam, ze miesnie brzucha wycwiczyly sie same :-) A ze teraz czekaja mnie przynajmniej 3 miesiace z alergia (a jakos nie mam kiedy isc pogadac z lekarzem, co moge brac, jak karmie), a co za tym idzie, 3 miesiace z intensywnym kichanie, tez moge sie w te nieszczesnma "6" tylko wpatrywac :-)

Kacha twoje pyzolki są super! Naprawdę!
Ja tez tak pyzata jestem, ale mi to akurat uroku nie dodaje :mad:

A co do bluzeczki to tesciowa kupiła mi na Dzień Dziecka, a potem się smiała, bo myslała ze schudłam, bo taraz to nie wie czy się zmieszcze! Bez komentarza >:D

kacha107 pisze:
no mam nadzieje,bo jakos nie podoba mi sie ten wylewajacy brzusio spod bluzeczki ;D ;D ;D
no wiec mamy postanowienie ,aby stac sie szcuplymi do lata tak??? ;D ;D
Dytek o jakich Ty kosciach policzkowych piszesz?? bo jesli chodzi o moje to sa raczej nie widoczne,hihi ja mam pyzie:)) okragla mam buzie od zawsze ;D ;Dnawet kiedy bylam szczuplejsza
no to dziewczyny troszke pocieszylyscie,dzieki buzka duza dla Was

No własnie te pyzolki sa super :laugh:

reklama
Kacha takie mega szybkie chudnięcie nie jest super kumpela 4 tyg po porodzie schudla już 15kg i nabawiła sie rozstępów na nogach i brzusiu
skóra nie nadąża sie wchłaniać !! Wiec lepiej spokojnie powoli! Co do piersi to moje sie zmniejszyły z 80DD na 75C a karmie tylko cycem nadal!

Do góry