reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Madzia, to jak ona w biegu wiecznie, to jak sie zajmie Marysia? Ech, z tymi babciami to juz tak jest. Moje pracuja, ale nawet sie ciesze, bo przynajmniej sama moge zostac z Marcelem.
A co do zabawiania dzieci to podzielam Twoje zdanie, im mniej zabwaek a wiecej gadajacej mamy tym lepeij. Marcel ciezko trawi tesciowa, ktora na sile chce go ciagle nosic na lezaco-bo tak mu wygodniej-akurat, albo stojaca nad nim moja mame z pincioma maskotkami i wydajaca glosne dzwieki typu "ajajajaj", "oejejejej". Ech, Magda, bedzie dobrze.

ale Myfcia zapodalas, rewelacja.

Madzia, Ty to masz racje, nic tylko teraz fryzjerem byc, a tu w Turcji to juz w ogole, przecie te kobity to od fryzjera tu niemalze nie wychodza ;D
A wracajac do tematu watku, zaprzestalam szostki, majac nadzieje, ze mnie moja labedzia ;) szyja przestanie bolec.

reklama
Myfa-slicznie i tak Ci sie fajnie ukladaja te wloski,czy Ty je podkrecasz?mam takie tez niedyskretne pytanko do Ciebie,o oczy oczywiscie, sa ladne wyrazne czy wkolo jest jakas kreska czarna??bo podoba mi sie takie umalowanie oka ale nie umiem tego zrobic,tzn.jak zrobie kreske kredka to po 10 minutach i tak juz jej nie ma

Do góry