reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
boje sie nawet mierzyc...ale ale jak mnie cos najdzie pewnie to zrobie i podziele sie nowinka....centymetrowa...moze to smieszne ale im wiekszy brzusio tym wydaje sie sobie smuklejsza...hahaha.... mama mowi ze z tylu nie widac ze w ciazy jestem doopiero jak sie odwroce bokiem :-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
oj dziewczyny jestescie kochane....wstawiam to zebyscie mialy porownanie mnie przed i w trakcie ciazy...wystarczy na ta twarz zobaczyc .....ja nie narzekam...ale ciaza troszke zmienila tu i tam :-) pozniej je wywale ....
ale juz nie bede gderac o tym obiecuje...nie chce miec skopany tylek ;-)
ps. karolla co sadzisz o wyborach 2005? (ahahaha) jak widze naszych kolegow po achu wypowiadajacych sie na te tematy....rece opadaja ;-)
ale juz nie bede gderac o tym obiecuje...nie chce miec skopany tylek ;-)
ps. karolla co sadzisz o wyborach 2005? (ahahaha) jak widze naszych kolegow po achu wypowiadajacych sie na te tematy....rece opadaja ;-)
reklama
Myfa w jednym i drugim przypadku buzia śliczna !! U mnie tez policzki wybiły przy ciąży każdy mówi ze okrągła sie na buzi zrobiłam
a ze zawsze miała okrągłą to teraz już mam ksieżyc w pełni no ale cóz taki urok!! ;D
Co do wyborów to ach szkoda gadac ciekawa jestem czy Giertych dostanie sie do sejmu ponoc nie jest to oczywiste
może liga mandatu w w-wie nie dostac ale by było sejm bez Romana !!! ;D
a ze zawsze miała okrągłą to teraz już mam ksieżyc w pełni no ale cóz taki urok!! ;D
Co do wyborów to ach szkoda gadac ciekawa jestem czy Giertych dostanie sie do sejmu ponoc nie jest to oczywiste
może liga mandatu w w-wie nie dostac ale by było sejm bez Romana !!! ;D