reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

mój na wysokości pępka stoi w miejscu bo cały czas ma 80 cm, natomiast pod pępkiem tak jak pas od biodrówek przebiega to skoczyło do 81 cm, tak jakby rósł dołem :)

reklama
Mój też jest pod pępkiem szerszy niz na jego wysokości no wieczorkiem zmierze i dowiem sie ile mi przybyło a że jeszcze bede po spotkaniu
z koleżanką ( mają być lodziki dla cieżarnej ;) ) wiec pewnie przybedzie kilka cm ;D

boje sie nawet mierzyc...ale ale jak mnie cos najdzie pewnie to zrobie i podziele sie nowinka....centymetrowa...moze to smieszne ale im wiekszy brzusio tym wydaje sie sobie smuklejsza...hahaha.... mama mowi ze z tylu nie widac ze w ciazy jestem doopiero jak sie odwroce bokiem :-)

:-) Misqu zgrabniusia jestes i do tego brzunio tez zgrabniutki..... do tego wygladasz na drobra kobitke - słodki widok...mi sie bardzo takie kobiety podobaja w ciazy,...pewnie dlatego ze sama jestem nie za mala ;-)

Gdybyś Myfa nie była cieżarna to porządny kopniaczek w tyłek za takie gadanie sie należy
super mamuśka a narzeka oj Ty!!!

oj dziewczyny jestescie kochane....wstawiam to zebyscie mialy porownanie mnie przed i w trakcie ciazy...wystarczy na ta twarz zobaczyc .....ja nie narzekam...ale ciaza troszke zmienila tu i tam :-) pozniej je wywale ....
10059902rv.jpg

ale juz nie bede gderac o tym obiecuje...nie chce miec skopany tylek ;-)
ps. karolla co sadzisz o wyborach 2005? (ahahaha) jak widze naszych kolegow po achu wypowiadajacych sie na te tematy....rece opadaja ;-)

reklama
Myfa w jednym i drugim przypadku buzia śliczna !! U mnie tez policzki wybiły przy ciąży każdy mówi ze okrągła sie na buzi zrobiłam
a ze zawsze miała okrągłą to teraz już mam ksieżyc w pełni no ale cóz taki urok!! ;D :D

Co do wyborów to ach szkoda gadac ciekawa jestem czy Giertych dostanie sie do sejmu ponoc nie jest to oczywiste
może liga mandatu w w-wie nie dostac ale by było sejm bez Romana !!! ;D :D

Do góry