reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Kachna to się zdziwisz, bo ja mam rozmiar 26 i zawsze jak kupuję spodnie to mnie szlag trafia i klnę na takie żyrafy jak Kira bo nogawki muszę skracać ;)

W26 to szerokosc :-) (mala)... teraz to chyba tylko 30 pasuje :-)
A l32 to dlugosc (siega mi do polowy lydki) hi, hi... zawsze szukam36 :-)
Misia, a ja klne na takie nizliolki ;-)
Skrocic zawsze mozna, a dosztukowac troche gorzej ;-) (no teraz smigam w jednych dosztukowanych wlasnie) :-)

A ta szerokosc 26 to byla najmniejsza od czasow podstawowki. Chyba juz sie nie uda wrocic ;-(
Moze i dobrze, bo troche zasuszona wtedy bylam :-)

wczoraj o pierwszej w nocy (a raczej dzisiaj coś mnie napadło i zmieniłam kolorek włosów :) ) nie czuję się dobrze w tym kolorze, no ale cóż, trzeba robić dobrą minę do złej gry ;) na szczęście to tylko szampon na 6-8 myć :D

miał być średni brąz a wyszły rudawe...

misia wyglądasz dojrzalej..:)
Moja ciotka mawia "im wiecej lat tym bardziej rude włosy, odwracają uwagę od twarzy" ;) oczywiscie ty akurat nie musisz stosować zasłon dymnych Wyglada całkiem całkiem :)

reklama
Mi sie podoba. moze dlatego ze ja sie lubuje w takich kolorkach. Jak dla mnie to super, nawet bardziej mi sie podoba niz było :laugh:

Do góry