reklama
karola7
Fanka BB :)
A ja wlaśnie testuję nabiał (po raz trzeci już ). No i mam nadzieję, że wreszcie będe wiedziała czy mogę , czy nie. No i wypiłam dzisiaj inkę z mleczkiem, zjadłam serek waniliowy, kaszkę na mleczku i kanapeczki z żółtym serem ;D . Dużo tego i wbrew wszelkim przepisom o testowaniu nowych rzeczy, ale musze mieć pewnośc. Jak jej nie wysypie po takiej ilości nabiału to przez tydzień nie będę jadla nic innego jak tylko jogurciki, serki i twarożki a wszystko będę zapijać mlekiem :laugh: . Bo ja jak Karolla bialkożerca (a przez ostatnie 3 miesiące jadłam nabiał może ze 2 tygodnie w sumie)
Karola, trzymam kciukasy za powrot do bialkowego swiata :-)
Ja bym chyba wymiekla na takiej dietce, podziwiam Was :-)
Ja jestem smok mlekopij i chyba nie dalabym rady :-)
Co do przepisu na chudniecie, to... kurcze juz wiem, dlaczego waga przystopowala u mnie ;-)
Ale za to: wlaze we wszystkie przedciazowe spodnie :-) (oprocz jednych dzinsow, ale one maja rozmiar 26 ) :-) Co prawda sadlo mi sie wylewa i ciezko sie siada, ale jest juz na prostej drodze do sukcesu :-)
Ja bym chyba wymiekla na takiej dietce, podziwiam Was :-)
Ja jestem smok mlekopij i chyba nie dalabym rady :-)
Co do przepisu na chudniecie, to... kurcze juz wiem, dlaczego waga przystopowala u mnie ;-)
Ale za to: wlaze we wszystkie przedciazowe spodnie :-) (oprocz jednych dzinsow, ale one maja rozmiar 26 ) :-) Co prawda sadlo mi sie wylewa i ciezko sie siada, ale jest juz na prostej drodze do sukcesu :-)
Kachna321bum
Fanka BB :)
No to siuper. A z siadaniem w ciasnych jeansach niedługo problem zniknie, albo schudniesz, albo się rozejdą troszku
reklama