reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

haha Karolla ja tez wcinam platki nestle fitnes z mlekiem ja w ramach diety petotki w czekoladzie wcinam....

reklama
a ja kurde staram sie nie jesc nabiału, tzn. nie tak zebym nie jadła w ogóle, ale zadnych kefirów, jogurów czy mleka buuuuu

Heh no to wrócił mąż do domku i co z tego we wtorek znow wylatuje na tydzien buuuu.....

Ewako z czemu stronisz od nabiału ? Ja non stop kefir, mleczko itp

A ja wlaśnie testuję nabiał (po raz trzeci już :p ). No i mam nadzieję, że wreszcie będe wiedziała czy mogę , czy nie. No i wypiłam dzisiaj inkę z mleczkiem, zjadłam serek waniliowy, kaszkę na mleczku i kanapeczki z żółtym serem ;D . Dużo tego i wbrew wszelkim przepisom o testowaniu nowych rzeczy, ale musze mieć pewnośc. Jak jej nie wysypie po takiej ilości nabiału to przez tydzień nie będę jadla nic innego jak tylko jogurciki, serki i twarożki a wszystko będę zapijać mlekiem :laugh: . Bo ja jak Karolla bialkożerca (a przez ostatnie 3 miesiące jadłam nabiał może ze 2 tygodnie w sumie)

Karola, trzymam kciukasy za powrot do bialkowego swiata :-)
Ja bym chyba wymiekla na takiej dietce, podziwiam Was :-)
Ja jestem smok mlekopij i chyba nie dalabym rady :-)
Co do przepisu na chudniecie, to... kurcze juz wiem, dlaczego waga przystopowala u mnie ;-)
Ale za to: wlaze we wszystkie przedciazowe spodnie :-) (oprocz jednych dzinsow, ale one maja rozmiar 26 ) :-) Co prawda sadlo mi sie wylewa i ciezko sie siada, ale jest juz na prostej drodze do sukcesu :-)

reklama
Do góry