reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
a mi waga nie wrocila:( wrecz przeciwnie jakby wskazowka sie podnosila....no i nie cwicze wiec mam OPONKE :(no wyzalilam sie

A mi zostal tylko kilogramik do wagi sprzed
7upguy.gif

No tylko ten brzusio jakiś flakowaty :p

Gratulacje - a u mnie ciagle 4 na plusie. Chyba się muszęwziąść w garść i to zgubić ale lody są takie pyszne ;D

Misia mi sie ten kolorek bardzo podoba i ty w nim wygladasz naparwde ladnie...ale wiem ze jak czlowiek zle sie czuje w danym kolorku nic tego nie zmieni (zadna opinia)

Rybko u mnie to samo, ale wkoncu przytopowalam ze slodyczaami bo nigdy nie schudne...a za 2 tyg hrzciny a potem weselicho....szukajac krecji zalamalam sie bluzki bylyby dobre gdyby nie wielki biust a spodnie i spodnice khmmm szkoda gadac ponizej 40 rozmiaru nie schodze a nawet 44 pasowalo :-(

reklama
Myfcia ja tez kupiłam sobie spodnie w rozmiarze 40 ;D co tam ważne że sie dobrze w nich czuje a metke z rozmiarem obciełam hahaha

Do góry