reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karolla pisze:
Olcia tez mojego mleka z butli nie chce( tak twierdzi mój mąż ) ale herbatke owszem wypije hmm nie wiem co jest grane?

Tralala... :) Znam takie wymówki - najlepiej nigdzie nie wychodź, albo jak już wjdziesz, to zaraz wróć, bo na pewno nie będzie chciała pić z butelki... :laugh: ;D

reklama
Już się powoli przyzwyczajam do myśli, że będę Janka karmić co godzinę (albo pól, albo 20 minut) dopóki nie pójdzie do szkoły :( Chrzanię robienie za smoczek jak chce żreć kocyk, albo rączkę to proszę bardzo!! Sorry,ale z siliconem to ja nic wspólnego nie mam ;)

Karolla pisze:
Olcia tez mojego mleka z butli nie chce( tak twierdzi mój mąż ) ale herbatke owszem wypije hmm nie wiem co jest grane?
Takie zachowania są normalne (choć uciążliwe), bo dziecko np. nie czuje zapachu matki (tak jak to jest przy cysiu), a ojciec pachnie inaczej.
Karolla to jak ci się udało u kosmetyczki jak mała nie chciała mleczka ???

A u mnie 5 kg na plusie i nie spada ale za to biodra nadal sie schodzą ;D Ale ja niczego sobie nie odmawiam s tym bardziej nie ćwiczę o nie - własnie zjadłam 2 mega hot dogi z sałatą pomidorkiem i ogórkiem ;D

Ale wam dziewczyny zazdroszczę, że waga idzie w dół. Moja się zacieła, bez względu na to czy jem dużo, czy mało.
A twój wynik Antares jest rewelacyjny- 2-3 m-ce po, a ty ważych pare kilo mniej niz przed Super, tez tak chcę :-[/

U mnie 6kg na plusie ale schodzi baaaaardzo powolutko! Dobrze ze już wiekszość spodni zakładam, Magda_S i tak by sie w nich utopiła ;D

Zajęło mi to 2,5 godz, mężuś twierdził że jak wyszłam to spac nei chciała, lulał ją chodził z nią i po 2 godz skapitulował i dał mleko ale figa pić nie chciała, to nagrał
mi sie na komórkę w tle z rykiem małej jak to usłyszałam to pędem do domku na szczęście bez maseczki już wsio miałam zrobione ale na zakupki chciałam sobie pojechać ale coż dziecię ważniejsze !

reklama
kurde Antares gratulacje kobito...u mnie waga stoi :-(  4-5 kilo do wagi z przed ciazy zostaly   kurde a slodkie wicinam :-(

Do góry