reklama
Madzia_S
Matka Polka
Zazdroszczę odwagi, super...Ja mam lęk wysokości i z okna się boję wyjrzeć, a co dopiero unieśc sie nad ziemię : : :
ŁaŁ Babeczki ale fryzurki a i to co wyprawiacie no no .
ChciaŁam w końcu iść na siŁkę ale niestety--- kupiŁam mleko daŁam za taką maŁą puszeczkę 20,00 zŁ iiiii wygotowaŁam butelki zgodnie z zaleceniem odmierzyŁam sprawdziŁam temperaturkę iiiii bach do buzi a maŁa tak ruszaŁa języczkiem że wszystko wypluŁa i w pŁacz więc dawaj cyca i spoko.
Pomocy kobiety jakie mleko dać ???
ChciaŁam w końcu iść na siŁkę ale niestety--- kupiŁam mleko daŁam za taką maŁą puszeczkę 20,00 zŁ iiiii wygotowaŁam butelki zgodnie z zaleceniem odmierzyŁam sprawdziŁam temperaturkę iiiii bach do buzi a maŁa tak ruszaŁa języczkiem że wszystko wypluŁa i w pŁacz więc dawaj cyca i spoko.
Pomocy kobiety jakie mleko dać ???
Karolla pisze:Paralotnie super Misia ! Ja jakoś mam opory by małą zostawiac jakoś wolę ją miec przy sobie muszę się przemóc i też z mężem cos wymyślić w długi weekend!
o nie nie kochana, Wiktor był zaraz obok, spał sobie grzecznie pilnowany przez naszego instruktora od paralotni
reklama
Kurcze ja mam to samo tylko sŁodkie i sŁodkie a waga bryyy zaczarowana jak skończę karmić to będę gŁodowaćKachna321bum pisze:2 tygodnie po porodzie było 2 kg na plusie i tak do tej pory, ni cholery nie chce spaść. Obiecałam sobie, że koniec ze słodyczami i co?? Jak na razie zjadłam dzisiaj michę ryżu z cukrem, czekoladowe kulki i czekoladkę. Próbowałam zjeść kanapkę, ale pół godziny memłania i ledwo przełknęłam. Nie mówiąc już o wędlinie, na widok której mi się robi niedobrze. Tylko pieczone mięso do kanapek.
Antares to ja się z tą Twoją Cindy zaprzyjaźnię.