reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
No ileż można w sumie mam jedne jasne spodenki coś jakby wiosenne ewentualnie się ubierze ..... ale i tak mam deprechę ciuchową !

Antares... ale Ci dobrze... ja chyba bede musiala kupic wszystkie buty nowe ;-( Normalnie w ciazy myslalam, ze mam popuchniete i to zejdzie... niby zlazlo, ale stopy jakby o numer wieksze... cisna mnie wszystkie buty ;-(

No no Madzia, super :) I kolor i kształt fryzurki.
Ale Wam zazdroszczę tego kombinowania z włoskami, Ja tylko jak miałam jeża to wyglądałam inaczej, a tak... jakbym nie mieła obciętych wyglądają tak samo grrr...

reklama
A ja tak rozciągnęłam zimowe buciory że na następny sezon muszę nowe kupić lub wkładkami je pozmniejszać bo latają na nogach jak nic!
Ja tyż se nowe mokasynki kupiłam na spacerki i tu rozmiar ten sam 39 ;D

Do góry