reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja po porodzie mam taki ochote na pieszczotki:) Zawsze lubiałam:) ale teraz mogłabym nawet kilka razy dziennie :) ale co z tego że chłop nie chce bo juz z sił pada:) ;);)

reklama
a moja waga stoi...a wrecz powiedzialabym ze ma tendencje rosnace nie malejace :(( lojjjojjjoj co to bedzie,trzeba wymienic cala grderobe:((

U mnie też coś nie za bardzo waga chce spadać... :mad: A najgorsze, ze piersi rosną ciągle. Nie wiem, co się dzieje ::). No i chociaz nie zamierzałam garderoby wymieniać, to chyba częściowo będę musiała, bo mi nie wypada na chrzcinach córki w dresach wystąpić... ;D

Misia... gdzie te czasy, kiedy walilo sie 800?? (no nie w jednej serii... albo w 4, albo w 2)... ale to bylo cos...

A teraz po tych 160, to mialam zakwasy prawie jak po wyprawie na Rysy ;-)

ewako ja tez taki len...brzuszki tylko na w-fie robilam ....na tydzien do rodzicow jade i tam moze na rowerku pojkezdze bo orbitreka nie chce teraz z piwnicy targac.....a na solarke tez chcialabym isc tylko boje sie o mleko...

kacha107 pisze:
wow Karolla 20 minut to z Ciebie murzynka jest,a piersi przykrywasz? karmisz piersia w ogole?to nie szkodzi?
murzynka to raczej nie ale cera juz sie ładna oliwkowa robi , piersi zakrywam malutkim reczniczkiem takim mini, no i piersią karmie nez problemu
nic sie po solarce nie dzieje Olcia tylko na cycu jedzie !

ja te 80 brzuszków robie w 2 seriach po 40 .....

reklama
No ja Karolla mam 14, ale jako,ś nie rusz mnie to za bardzo. Mam nadzieję, że jak siostra 6 m-cy temu urodziła i nie ma śladu waży 48 kilo :)

Do góry