reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
A ja znowu kilkosek do tyłu ;D i do wagi przedciąowej tylko 3 mi zostało. A co do biustonoszy to dzisiaj oglądałam triumpha - tylko jakiś material strasznie sztuczny :mad:

No to jak z solarki chyba już przed swietami nie skorzystam (bo mi sie doba skurczyła jakoś ) ale w ziaje sopociak sie zaopatrze jutro i może cos z tego bedzie ::)

Tia, tia... a ja mam, co znajde ;-(
Teraz musialbym juz chyba zamawiac rozmiar 70 i, lub j ;-) Pod cycuszkami wrocilam do stanu przedciazowego (czyli 72 cm), a wcycuszkach Pamela mi nie podkaczy :-) 121 cm :-)
I znajdz tu cos na takie cos ;-)
Dzisiaj cycki wypadaja mi z tego czegos, co mam, ale fajnie wyglada to cos i namiotu nie przypomina. Najczesciej mam jednak na sobie odpowiednik reform z dlugimi nogawkami ;-)

reklama
Do góry