reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Nie no takie laski tu że hoho.... Chyba muszę cyknąc sobie zdjecie i też wrzucić - ale się najpierw muszę odpierniczyć co by za bardzo nie odstawać od reszty ;D ;D ;D
Kachna no jestem pod wrazeniem laska z ciebie, że hoho - a i cycolki łoł :o synuś z głodu nie padnie ;)

My też już dawno po - ale chyba ze mna jest coś nie tak bo mój mógłby na okrągło a mi się wogóle nie chce nie mam najmniejszej ochoty hmm..... może to przemęczenie nie mam pojecia ale mi się wogóle nie chce :(

Misiaku a Ty sie tak nie martw :) chłopy mają różne jazdy :) Mój zanim cmoknął to wiesz.... a i tak z cmoknięcia póki co nic nie wyniknęło .. ale to już moja głowa, ze tak powiem :)

Miśka ty pisałaś że Twój maż wstaje w nocy do małego wiec pewnie też jest nieźle wymęczony bo mój to w nocy z boku na bok sie przewraca a ja
w tym czasie karmie i chodze do drugiego pokoju małą przewijać to co się dziwić że on w pełni sil .... ja szczerze czasem padam na ryjek ale po
przytulanku robię się jakby naładowana pozytywną energią ;D

Buuu... to tylko ja jeszcze ciagle "przed"?????
Nosi mnie od samego porodu (dwa dni po mialam sny erotyczne), ale mam takiego stresa, ze chyba odnowi mi sie blona dziewicza w koncu od tego ;-)

reklama
W ramach powrotu do formy to:

- dzisiaj zakupiony karnecik na solarium i już byłam na 5 min ;D na razie,
- dostałam dziś piękną czerwoną różę bez okazji więc zrobiło mi się cieplucho na duszy ;D
- właśnie siedzę i sączę sobie pół lampeczki czerwonego półwytrawnego winka oj a jak mi
dobrze ;D
- i tfu tfu nie chcę zapeszyć ale dzisiaj maszerowałam z Piterem od 18-tej do 21-ej po dworzu i chyba przespał kolkę, więc jak to będzie pomagało to będę tak codziennie maszerowała - w sumie dzieciak miał 5 godzin spaceku ;D 2 w samo południe i trzy od popołudnia do wieczorka ;D

Do góry