reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ekhm...nie bardzo wiem, jak zareagować... ::) Tego.... za moich czasów.... ;D

Dobra, jeśli będzie ci lepiej, to ściągnij duuuużo mleczka, a te poalkoholowe wylej do ścieku od razu i baluj :laugh:.

reklama

Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia....
Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...
Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...
Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...
Ale weź tylko pierdnij....

Madzia ja kupiłam se dwa fajne cyckonosze na fiszbinach ale do karmienia są nawet sexy porównujący z moimi bawełnianymi to wymiatają i nawet
jak pierś pusta to luzów nie ma wiec spoko ! Na stonce www.intymna.pl są w dziale karmienie i ciąża .... mama K chyba sie nazywają !

Madzia_S pisze:
Dawaj adres Misia, wyślę ci swojego, bo opędzić się nie mogę ;D. Wiosna idzie, czy co ...?
kurna u nas to samo co się stało z tymi chłopami na wiosnę .... tylko jedno im w głowie albo to reakcja po miesiacach posuchy po ciaży ;D

U mnie to jest jakas dziwna reakcja męskiego organizmu na powiększone górne partie ciała. I dolne też ;D. Nie wiem, skąd się bierze to uwielbienie dla tzw. "murzyńskiego zadu" ::).

Madzia ja takie mam tzn dwa ale innej firmy jeden z H&M i drugi z targu za 12 zeta :-) koronkowy lekko usztywniany i nawet ma odpinane ramiaczka....oba maja koronke na wierzchu wiec sexi sa :-) co prawda jak juz maly mnie wycycoli na maxa to i niejszy biust ale ja radze kupic taki jak masz polpelne piersi jesli chcesz je lekko podnies a jesli nie to na pelne ...

ech u mnie to samo wiosna i glodd po 9 miesiacach :-) ...a moze My wypieknialysmy? ;-) wracamy do swoich rozmiarow znowu stajemy sie fajnym,i laskami? ;)

reklama
Do góry