reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

szczesciara my jestesmy malzenstwem(tylko cywilny) we wrzesniu bedzie juz 6 lat
koscielnego tylko nie mamy i dlatego bedzie 22 lipca a 23 lipca chrzcimy mala maurice jest juz chrzczony

reklama
Czyi robie podumowanie

Karolla pierwsze miejsce za najwiekszy Lutowy brzuszek
Oliwka Usmiechniety Dzidziuś
MYFa najpieniekniejsza mamusia na Forum ;D ;D ;D

ło matko dziekuje Madziu S, blondi i Karolli, szczesciarze....nie uwazam sie za pikną, zeby ostudzic opinie wstawiam zdjecie jak wazylam 90 kilosow 2 dni przed porodem....
a Karolla chwal sie co Ci na glowce fryzjerka wyczarowala? Blondii nie darrujemy jak zdjec nie umiescisz :-)
szcesciara ja od 11 miesiecy jestem tez fanką różu :-)

smacjs.jpg
to ja berta ;-)

Myfa, bawiłas się Photoshopem, co ;)? Trudno uwierzyć, patrząc na to twoje wczorajsze czy przedwczorajsze zdjęcie. Ale będziesz miała pamiątkę :laugh:.

Faktycznie wody mnóstwo, ale wszystko posżło precz :).

Ja zgadzam sie z Madzią ale Myfa Bużke y i tak masz ładną czy gruba czy chuda ;) ja tam nie widze róznicy , bo jakby zjechac troche w dół to co nie co się powiekszylo ale i tak pozazdrościć żę juz tak wróciłaś szybko to formy i wyklądasz Kwitnąco:)

reklama
Magda sam lekarz siedziwil gdzie ja tyle wody mialam.....a po cc naszprycowana bylam jeszcze dodatkowa iloscia plynow- sola fizjologiczna (wstretne kroplowki) dobrze ze w lustro nie patrzylam...a paiatke mam pozadna.... :-)

Do góry