reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
taaaaaa , wiecie co ja sie wstydze mojego brzuchola zrobil sie taki flak :-( jak nie wciagne to tragedia :-( chyba polubie ciemnosc w czasie wyglupow z moim....
Kachna brzunio cudowny wogole figurka jak trzeba idealna pozazdroscic....
Karolla jak zwykle sliczna i cudownosci w brzuniu

Myfa, brzuszka jeszcze sporo zniknie i skórka tez sie pewno zbiegnie, trzeba masować i od czasu do czasu zimny prysznic (może to i nieprzyjemne ale jak fajnie ujędrnia). A wciąganie bardzo dobrze robi na brzuszek, tak się powinno cały czas chodzić

Madziu juz z zizmnym prysznicem sie zaprzyjazniam (misia mi pomysl sprzedala) ja cieplo lubie i kurcze mecze sie strasznie ale warto....mam nadzieje ze cos pomoze..bo bzuski narazie sobie darowalam jak mnie brzuch rozbolal.....

Ja mam dzisiaj jechać na bierzmowanie z mężem bo mąż jest swiadkiem . Uroczystosć bedzie u tesciów. Kurde mała jedzie z nami bo ja się bez niej nie rusze a maz powiedział jak ja nie jade to On też. Czego sie obawiam to ze beda Oliwke brać na ręce co mnoe tak wkur.................... bo ostatnim razem tak było to do męża nie odzywałam się wieczórem . Niechce się mi jechać noi Oliweczki mi żal.ale jak to powiedzieć męzowi że nie jade :/

Kachna jaka figurka, no i mleczarnie super.
Ja to się chyba już nie pokażę przed latem ;) bo aż wstyd. No, ale z drugiej strony to jak ja mialam lat 20 to tyż ładnie wygladałam, a co ;)

reklama
Kachna ,pieknie wygladasz ,az dech zapiera
taka zgrabna,szczuplutka,no i jakie piersi......

Karola 7 nie przesadzaj,przeciez tak mlodo i slicznie wygladasz

Do góry