reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Ewako haha nie wiem czy to szczescie bo u mnie zdziada pradziada z ojca i tak dalej tradycja rodzinna wiec mi to spowszechnialo ;-) czasem maze o cywilu.... ;-)
a powaznie to wojska chemiczne, ale na zdjeciu sa tez chlopaki z wawy wiec z szefostwa.... ;-)
stad otoki granatowe (wojska ladowe ogolem....)
Karola 7 nie da sie ukryc to moja ukochana siostrzyczka :-)
szczesciara sliczniusie zdjecia a suknia z dodatkiem rozu? sliczna....zdjecia w plenerze zawsze cudne sa....

Z dodatkiem róóżu bo Róż to mój Ulu :pbiony KOLOREK

Myfa a co d grzywki to Bardzo dobrze Ci jest tak i tak bo jak ładna KObitka to we wszytskim jej ładnie;)

MyfA fiu fiu piękna z was para nie ma co ;) mężuś przystojny a Ty ach... piękna kobitka jesteś!

Szczęściara super fotki !

Ja swoje zeskanuje bo na cd nie mam to tez sie pochwale!

noooooo szczesciara na razie to tylko muzyka zalatwiona kamerzysta i fotograf jeszcze nawet w kosciele na bank daty zalatwionej nie mamy , bo czekamy na licencje z naszej parafii ale beda jaja jak nie ..tfu tfu odpukac

reklama
a To ja nie wiedziałam ze jeszcze nie Jestescie małżeństwem , ale co tam Blond Dzieci są to najwazniejsze;)

Do góry