reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja mam wage elektroniczna...i jestem zadowolona... mam wage tej firmy :-) SOEHNLE: Analysewaagen
Ania a ile masz wzrostu?...ja dzis z rana 64,4...a juz cholera bylo 63,7 czy jakos tak... ale wczoaj obiad w knajpie-orgia normalnie i mimo ze wyskakalam to przybylo :/ ale to tez pewnie dlatego ze jeszcze coli sie ochlalam
Ania a ile masz wzrostu?...ja dzis z rana 64,4...a juz cholera bylo 63,7 czy jakos tak... ale wczoaj obiad w knajpie-orgia normalnie i mimo ze wyskakalam to przybylo :/ ale to tez pewnie dlatego ze jeszcze coli sie ochlalam
patrycja24berlin
o tos mnie zaskoczyla bo myslalam ze Ty to taka niziutka z 160cm :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja mam tej samej firmy co Pati, tylko model cos jak ten:
Waga SOEHNLE Pino 2.0 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
moim zdaniem rewelacja, dokładna jest bardzo
a ja sie waze codziennie, dzisiaj było 1 kg mniej.
Waga SOEHNLE Pino 2.0 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
moim zdaniem rewelacja, dokładna jest bardzo
a ja sie waze codziennie, dzisiaj było 1 kg mniej.
patrycja24berlin
ha tez codziennie na wadze :-) kontroluje sytuacje
a wage mam chyba ta... Soehnle Slim Silver 150 kg - Wagi
a wage mam chyba ta... Soehnle Slim Silver 150 kg - Wagi
Ach to muszę inaczej w kadr stawać, żebym taka malutka nie była;-)Ale w sumie wiecie śmigam ostatnie czasy na płaskich butach i tak nawet myślałam ostatnio że trzeba by jakieś szpilki sobie sprawić dla wysmuklenia i wydłużenia nóg. No ale wpierw drugi dzień oszczędnego jedzenia i picia wody. Chyba najgorsze to wrzucanie takich ilości wody w siebie bo co 5 min latam siusiu. Dzień pierwszy wytrzymałam nawet bez bólu głowy więc myślę że dziś nie będzie źle. A wagę to muyszę poszukać właśnie i sobie sprawić koniecznie bo na tych teściówki to można zgłupieć
reklama
patrycja24berlin
Ania wytrwalosci i powodzenia...
ja dzis tez musze sobie zakupic wode niegzowana bo wiecej w siebie umiem wlac takiej... tyle ze ja to jestem taka troche inna...u mnie woda musi byc w fajnej butelce...inaczej mi nie smakuje
ja dzis tez musze sobie zakupic wode niegzowana bo wiecej w siebie umiem wlac takiej... tyle ze ja to jestem taka troche inna...u mnie woda musi byc w fajnej butelce...inaczej mi nie smakuje
Podziel się: