reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja mam wage elektroniczna...i jestem zadowolona... mam wage tej firmy :-) SOEHNLE: Analysewaagen
Ania a ile masz wzrostu?...ja dzis z rana 64,4...a juz cholera bylo 63,7 czy jakos tak... ale wczoaj obiad w knajpie-orgia normalnie i mimo ze wyskakalam to przybylo :/ ale to tez pewnie dlatego ze jeszcze coli sie ochlalam ;)

Pati ja mam 170 cm.
Ogólnie zaczynam powoli mieć ochotę na coś niecoś- jak to zwykle wieczorem ale jak przetrzymam do jutra to będzie ok

To ja z tych niższych, bo 166 cm.
Wagę mam elektroniczną i nawet w miarę dokładną, bo mam porównanie z waga u lekarza.

Ach to muszę inaczej w kadr stawać, żebym taka malutka nie była;-)Ale w sumie wiecie śmigam ostatnie czasy na płaskich butach i tak nawet myślałam ostatnio że trzeba by jakieś szpilki sobie sprawić dla wysmuklenia i wydłużenia nóg. No ale wpierw drugi dzień oszczędnego jedzenia i picia wody. Chyba najgorsze to wrzucanie takich ilości wody w siebie bo co 5 min latam siusiu. Dzień pierwszy wytrzymałam nawet bez bólu głowy więc myślę że dziś nie będzie źle. A wagę to muyszę poszukać właśnie i sobie sprawić koniecznie bo na tych teściówki to można zgłupieć

reklama
Ania wytrwalosci :) i powodzenia...
ja dzis tez musze sobie zakupic wode niegzowana bo wiecej w siebie umiem wlac takiej... tyle ze ja to jestem taka troche inna...u mnie woda musi byc w fajnej butelce...inaczej mi nie smakuje :-D

Do góry