reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
my wlasnie wrocilismy z dziecmi z placu zabaw...mysle co by wciagnac..jak poukladamy je spac wskocze na rowerek, bo ostatnio nie jezdzilam...bo tyle laze, ze pozniej nie mam czasu, sily badz checi.

bomba!ja baluje w przyszly weekend...od piatkowego wyjscia do baru z samymi laskami:p...(uprzedze pytani- wciaz karmie piersia- beze mnie mlody wytrzymuje max 3-4 h...wiec jesli bede chciala dluzej zabalowac( co sie jeszcze bez niego nie zdazylo...) to ..juz glowkujemy co i jak;)

dzis rano byl maly hafcik...nie moge nie jesc kolacji...rano mnie tak mdlilo, ze jak mlody zlapal za cyca...pociagnal kilka razy..to ledwie zdazylam do wc;/...
ale rano z bucika boje juz rekordy- 1,6 km pokonuje w 15 min:p

Łał Rusia normalnie forma jak nic.
A ja dziś stanęłam na wagę. Pokazała 65 kg-normalna waga, 62 elektroniczna(wagi mojej teściowej są). Więc się zastanawiam, która lepsza i chyba ta normalna najlepiej wskazuje czyli 65 kg. Niby wg tych śmiesznych czynników na mój wzrost waga dobra ale od dziś jestem na diecie. Zero cukru i słodyczy. Wywaliłam narazie chleb, kasze i ziemniaki. Jak narazie o dziwo czuję się dobrze, bo kiedyś jak się chciałam odchudzić to miałam straszne bóle głowy. Teraz jak czuję głód to woda i jest ok. Zobaczę jakie będą efekty. Tylko, że codziennie się ważyć nie będę. Tak myślę co tydzień. No i stopniowo będę potem wprowadzać to czego teraz nie jem. A po tygodniu wezmę się za sport, bo czytałam, żeby na początku oswoić organizm z mniejszą ilością jedzenia. No i musowo muszę sobie swoją wagę sprawić- tylko jakąś dobrą. Bo moja teściowa elektroniczną już ma drugą i za każdym razem inaczej pokazuje wynik:-)A wy macie sprawdzone jakieś wagi?

reklama
ja Aniu w jedna strone mam 1,6 km...:D jak odprowadzam Klaudie i wracam o 9.25 mam juz pokonane 3,2 km + zazwyczaj jakies 0,5 na zakupach ;) pozniej gotowanie sprzatanie nianczenie Gracunia i kolejne 3,2 km;)

Do góry