reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Wiecie co najważniejsze to siebie zaakceptować- gruba czy chuda nieważne-grunt to dobrze się czuć, mieć dobry nastrój, dobrane do figury ubranko a dieta swoją drogą ale ze wszystkiego nie można rezygnować. Ja nigdy nie zrezygnuję ze słodyczy:-D

reklama
A ja niestety ale bez prawdziwej gorzkiej czekolady mialabym ciezki zywot. Jakos tak potrzebuje od czasu do czasu tej slodkiej goryczy:-)

a ja ze śledzi najbardziej lubię mleczną czekoladę a najlepiej to nugatową z orzechami
;-):-):-):-)
niestety też mnie one gubią, ale też pomału przymierzam się do diety ale to po wyjeździe małża, bo teraz na dietę nie ma szans :-D:tak::-D

Ja od czasu do czasu tez jadam ale wtedy koniecznie jakąś dobrą np Lindt taką ultra ciemną 90% kakao:-) albo Lindorki:szok: a najlepsze czekolady sa Cicha u Ciebie w Szwajcarii mniam bylam kiedys tam w Zurichu i czekoladki były przednie:cool2:

A tu sie z toba Syla nie zgodze a raczej moze cie uswiadomie, ze najlepsze czekoladki to sa w Belgii - szczegolnie jesli jest sie wielbicielem gorzkiej czekolady. Jak bedzesz kiedys miala okazje byc w Brukseli to sparaw sobie pudelko czekoladek Witamer - moje ulubione i wedlug mnie najlepsze sa te z ganachem (ja za typowymi pralinkami nie przepadam stad popularnych Godiva i Neuhans nie polecam). A jak chcesz piekne pudlo z czekoladkami to wskocz to Marcoliniego - gwarantuje, ze sa pakowane lepiej niz niejedna dobra bizuteria (pudelko od Marcoliniego wyglada lepiej niz to od Mikimoto;-)) a ponadto naturalnie bardzo dobre. Najlepsze sa jednak Witamer - przynajmniej dla mnie.
No a jesli ktos lubi mleczna i biala to przyznaje szwajcarzy sa w tym dobrzy.

Cicha wiem ale ja za pralinkami nie przepadam sa takie sklepy nawet i u nas z tymi belgijskimi cudami. Ale jak dla mnie to drogie i nie to co ja lubie najbardziej:-) no wiesz te gusty i gusciki:cool2: obstawiam szwajcarska czekolade:-)

Sylka ale ja nie pisze o pralinkach bo tych tez nie lubie a o prawdziwych czekoladkach czyli jak dla mnie koniecznie czarna czekolada +ganache czyli cos jak masa z czarnej czekolady z oodcieniem smaku - czyli z ziaren kakaowych z gwatemali, equadoru czy tez z nutka pikantnsci czyli troche chili:-) To jest naprawde warte ceny no i wiadomo rzecz dla smakosza:-)
Dla mnie to jest wlasnie caly kunszt czekoladek:-)

reklama
a ja nawet nie bardzo w temacie..za słodyczami nie przepadam..ale jak juz to łasnie taką Irma - mleczną, nugatowa z orzechami..ale obyłabym sie..np. uwielbiam za to zelki:eek:haribo sa the best...no i mniam lody - deserki:tak:

Ciasta to nie dla mnie..a juz tez z masami..to:no:

Do góry