Wiecie co najważniejsze to siebie zaakceptować- gruba czy chuda nieważne-grunt to dobrze się czuć, mieć dobry nastrój, dobrane do figury ubranko a dieta swoją drogą ale ze wszystkiego nie można rezygnować. Ja nigdy nie zrezygnuję ze słodyczy
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja nie mam tego problemu bo za słodyczami poprostu nie przepadam.
Ze słodyczy najbardziej lubię sledzia
Ze słodyczy najbardziej lubię sledzia
a ja ze śledzi najbardziej lubię mleczną czekoladę a najlepiej to nugatową z orzechami
;-):-):-):-)
niestety też mnie one gubią, ale też pomału przymierzam się do diety ale to po wyjeździe małża, bo teraz na dietę nie ma szans
;-):-):-):-)
niestety też mnie one gubią, ale też pomału przymierzam się do diety ale to po wyjeździe małża, bo teraz na dietę nie ma szans
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja od czasu do czasu tez jadam ale wtedy koniecznie jakąś dobrą np Lindt taką ultra ciemną 90% kakao:-) albo Lindorki a najlepsze czekolady sa Cicha u Ciebie w Szwajcarii mniam bylam kiedys tam w Zurichu i czekoladki były przednie
A tu sie z toba Syla nie zgodze a raczej moze cie uswiadomie, ze najlepsze czekoladki to sa w Belgii - szczegolnie jesli jest sie wielbicielem gorzkiej czekolady. Jak bedzesz kiedys miala okazje byc w Brukseli to sparaw sobie pudelko czekoladek Witamer - moje ulubione i wedlug mnie najlepsze sa te z ganachem (ja za typowymi pralinkami nie przepadam stad popularnych Godiva i Neuhans nie polecam). A jak chcesz piekne pudlo z czekoladkami to wskocz to Marcoliniego - gwarantuje, ze sa pakowane lepiej niz niejedna dobra bizuteria (pudelko od Marcoliniego wyglada lepiej niz to od Mikimoto;-)) a ponadto naturalnie bardzo dobre. Najlepsze sa jednak Witamer - przynajmniej dla mnie.
No a jesli ktos lubi mleczna i biala to przyznaje szwajcarzy sa w tym dobrzy.
No a jesli ktos lubi mleczna i biala to przyznaje szwajcarzy sa w tym dobrzy.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha wiem ale ja za pralinkami nie przepadam sa takie sklepy nawet i u nas z tymi belgijskimi cudami. Ale jak dla mnie to drogie i nie to co ja lubie najbardziej:-) no wiesz te gusty i gusciki obstawiam szwajcarska czekolade:-)
Sylka ale ja nie pisze o pralinkach bo tych tez nie lubie a o prawdziwych czekoladkach czyli jak dla mnie koniecznie czarna czekolada +ganache czyli cos jak masa z czarnej czekolady z oodcieniem smaku - czyli z ziaren kakaowych z gwatemali, equadoru czy tez z nutka pikantnsci czyli troche chili:-) To jest naprawde warte ceny no i wiadomo rzecz dla smakosza:-)
Dla mnie to jest wlasnie caly kunszt czekoladek:-)
Dla mnie to jest wlasnie caly kunszt czekoladek:-)
reklama
a ja nawet nie bardzo w temacie..za słodyczami nie przepadam..ale jak juz to łasnie taką Irma - mleczną, nugatowa z orzechami..ale obyłabym sie..np. uwielbiam za to zelkiharibo sa the best...no i mniam lody - deserki
Ciasta to nie dla mnie..a juz tez z masami..to
Ciasta to nie dla mnie..a juz tez z masami..to
Podziel się: