reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

To ja też raczej w klubie niższych: 167 cm. A rozmiary to 36/38. Oby tak zostało. Choć powiem Wam, że kupiłam spodnie w rozmiarze 40 - są idealne. Więc rozmiarami nie ma się co przejmować za bardzo.
Mamoot i jak tu się nie przejmować rozmiarami jak spodnie 40 są dobre na osobę która nosi 36:confused: a większych nie szyją pewnie, więc te "prawdziwe 40" nie mają co na siebie włożyć. ogólnie z rozmiarami jest taka kicha, że często robią do 40 lub rozmiar tzw. uniwersalny, (czyli w cyckach się rozchodzi,brzuch wystaje, a spodnie wciągasz do połowy ud:baffled:) może w Warszawie łatwiej jest coś fajnego kupić, ale we Wrocku kicha.:baffled:

reklama
1. Sylwia - 182 cm
2. Ela - 164 cm (ell)
3. Patrycja24berlin - 168cm
4. KasiaDe - 170 cm
5. Fusik - 155,5 cm
6. Heatherek - 175 cm

7. Irma - 172cm
8. baśka - 167 cm

1. Sylwia - 182 cm
2. Ela - 164 cm (ell)
4. KasiaDe - 170 cm
5. Fusik - 155,5 cm
6. Heatherek - 175 cm

7. Irma - 172cm
8. baśka - 167 cm
9. Mamoot - 167 cm

A może tak po kolei :-), że tak powiem rosnąco:

1. Fusik - 155,5 cm
2. Ela - 164 cm (ell)
3. Mamoot - 167 cm
4. baśka - 167 cm
5. Patrycja24berlin - 168 cm
6. KasiaDe - 170 cm
7. Irma - 172 cm
8. Heaherek 175 cm
9. Sylwia - 182 cm

No to ja tez z tych mini opakowan;-)bo 164
1. Sylwia - 182 cm
2. Ela - 164 cm (ell)
4. KasiaDe - 170 cm
5. Fusik - 155,5 cm
6. Heatherek - 175 cm
7. Irma - 172cm
8. cicha - 164cm

No i wlasnie siedze i sie rechocze bo przeczytalam jak to Sylka nam na glowe moze napluc i jak to sumka moze byc sucha jak wior:-)(bo czytam jak chinczyk od tylu do przodu) Nie moge normalnie przestac ..hi, hi...

No mnie sie tez by przydalo troche zrzucic albo raczej co nieco ujedrnic coby takiego zwisu i telepania ciala nie bylo - no bo wagowo to tak w sumie jak przed ciaza ale rozklad centymetrow jakos inny:baffled: :-(

reklama
Do góry