reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja nie wiem co mnie dopadlo...wlasnie wstalam z popoludniowej drzemi:baffled:..ale fakt- do pozna siedzielismy z e znajomymi, rano dosc szybko wstalam i na zakupy. ...po 15 zasnelam z kawa w reku

Rusia, może powinnaś sobie zrobić morfologię krwi...? Chyba, że to po prostu takie wiosenne przesilenie.

Sylwia, a tak z ciekawości - jaki masz czas na te 10 km?

ja poszłam w piątek na basen i "pocałowałam klamkę" - zmiana wody bo za dużo bakterii...

ale za to Karol znów zaczął chodzić regularnie (na inny basen) ale coś podejrzewam że może nie wyjść regularnie na dłużej bo już kaszle i ciąga nosem:)

a dzisiaj dbaliśmy o formę psychiczna bo byliśmy na koncercie tang Dorota Lulka i zespół Milonga Baltica. Najpiękniejsze tanga argentyńskie - Elbląg
zmobilizowaliśmy się do wyjścia bo bilety wygrałam:)

Piątek maraton fitness zaliczony a w sobotę ścianka rodzinnie - to lubię. Czuje chyba wszystkie mięśnie. Co do ścianki dzieci, to byłam przekonana, że to Miki będzie bardziej na tak, za to Olgę nie mozna było ze ścianki ściągnąć. Bardzo im się podobało i juz męczą - zwłaszca Olga - kiedy znów pójdziemy;-) Wszystko fajnie, tylko rodzinny wypad 5 dyszek...
Sylwia to powodzenia!
Tylko 5 dni i weekend w górach. Żeby tylko pogoda sprzyjała i nie było zagrożenia lawinowego :sorry2:

Baśka, sama chetnie poszłabym na taki koncert :-)
Kasiu, mnie tez scianka korci czasem, bo były czasy, że sie sporo wspinałam. Choc zawsze wolałam w plenerze :-)

A mi sie cholera nie udalo byc wczoraj na fitnesie... i moje postanowienia ,ze z wieczora pojde cwiczyc to tez szlag trafia... Ja wieczorem to juz padnieta po dniu jestem...i zwyczajnie mi sie nie chce...

reklama
Mamoot 10 km z kijkami do nordic idę około 85 minut tylko ze u mnie prawie cały czas pod górę jest:-D

JA wczoraj biegałam wieczorem ale niewiele bo wcześniej byłam na ognisku u sąsiadów i ciężko mi było bo nie odmówiłam sobie kiełbaski pieczonej na patyku.

Pati nie przejmuj sie ja ostatnie dni tez miałam przerwę ale dzisiaj juz nie ma bata ide w teren i zainstalowałam sobie na telefonie runkeeper co mi mierzy dystans i takie tam inne bardzo fajny gadzet.

Do góry