reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

nie dalam rady dzis isc biegac, bo sily totalnie mnie opuscily(meeega ciezki tydzien ...i dzisiejszy dzien- jak wyszlam z domu o 8.30 to na wysokich obrotach - do domu wrocilam przed 19.. i aby nie zasnac..bo mialam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia w domu- wypilam kawe o 19-a raczej o tej porze juz nie pijam.
ale od 21 czas juz dla mnie...dzieci padly spac przed 20, a ja strzelilam goraca kapiel..takie domowe spa...pazurki, maseczka ...;-)
co do zbijania wagi...mam z czego zrzucic mam...walcze z tym 5 kg i cienko idzie:-p..zjade 2 kg..to zaraz wskakuja i tak od roku:-D:eek:...

reklama
Ja juz sie chyba lepiej pogodze z tym ze nie potrafie zbic juz wagi...zadomowily mi sie te 6 kg. i za diabla mnie opuscic nie chca... poprostu staram sie zeby nie bylo jeszcze wiecej...lata leca,przemiana juz nie ta...z reszta napewno zauwazylyscie na fotkach ,ze mi ciala przybylo...buzia okragla...juz nie mam tych ksztaltow twarzy ktore tak lubilam...

Pati, człowiek zawsze na siebie patrzy krytycznie. Ale ja i tak uważam, ze laska jesteś, że hej! Śliczna z Ciebie dziewczyna i na prawdę masz super figurę. :tak::tak: To są FAKTY!

Tez tak uważam jak Mamoot.
Poza tym uważam, że niejedna dziewczyna mająca więcej ciałka wygląda o wiele bardziej apetycznie od wieszaka na ubrania:tak:
Ty masz to cos, co sprawia, że z przyjemnościa się na Ciebie patrzy:tak:

...lata leca,przemiana juz nie ta...

Pati, i to pewnie jest powód, jak i u mnie- więc nie pozostaje nic innego, jak się z tym pogodzić, póki wyglądamy w miarę OK :-)
U mnie 4 kg nie chce zniknąć, pojęcia nie mam, skąd sie wzięły, skoro nie jem więcej, tryb życia ten sam- jedyne wytłumaczenie to właśnie gorsza przemiana materii z wiekiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry